Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
Е те ТАКА !!!
въпреки,че днес започнах да бягам сутрин(без да ме гони никой)
че не може дойде лятото бреАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
ВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
Е те ТАКА !!!Last edited by Колчо Слепеца; 20.04.2017, 15:39.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз съм твърде непостоянна - днес едни са ми въображенията, па утре - други. Всякак може се издъниш, опитвайки се да ги изпълниш.
Наздраве!
Коментар
-
А защо няма "Наздраве за мързеливите булки"!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
Наздраве за работните булки ...!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
И за теб ще има. Прати параметри на фантазиите. Наздраве за реализиращите се въжделения!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобра вечер кръчма!))) И да не се излагаме все пак, още като мине човек мимоходом из форума и му замирисва на кръчма)))))
Коментар
-
Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
Наздраве!
Коментар
-
Щом имам кръвно, значи съм жив....
Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...
)
Коментар
-
Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
Наздраве за работните булки ...!
А аз се чудя, защо някои тук те бъркат с арабите /и те не отказват помощ, но тяхното са помощи - очевидно, оттук идва грешката/...
Сега сериозно: направи си консултация И с кардиолог, дали това, което ще ти препоръчам - е приемливо, а то е:
TRIPLIXAM, например 10mg/2.5mg/5mg .... или пък може да ти препоръча друга дозировка на съставките, а го ползват и по Европа - в над 20 страни.
Коментар
Коментар