Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ми личното оръжие трябва да се поддържа добре и да се смазва редовно.
Ако се занемари, хваща паяжина...
Впрочем, лова е добър повод за посещение на кръчма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ми личното оръжие трябва да се поддържа добре и да се смазва редовно.
Наздраве!
П.П. Да, след лов все ще намериш за какво да пиеш.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Лошо няма, но се отклонихме от карабината. А тя му е проблема на Арахната.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
И от мен без лоши чуства. Кучка и прасе . Такива определения има за някои жени и мъже.. А тя му е проблема на Арахната.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеГлиган и хрътка?
Без лоши чувства...
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 01.07.2018, 21:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеГлиган и хрътка?
Без лоши чувства...
Наздраве!
Ама ако толкова държиш - сръндак и Дого Аржентино
Наздраве!
П.П. А най-добре - на сбирка на дамите от клуб Бендида. Да го видим как ще се справи с женската логика очи в очи или какво там дойде.Last edited by tnm; 01.07.2018, 21:43.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Във връзка с ролевите игри, де се зараждат в базалните ти ганглии - вместо роб и господарка, дивеч и ловджийка
Без лоши чувства...
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така де, логика няма!
Наздраве!
П.П. Във връзка с ролевите игри, де се зараждат в базалните ти ганглии - вместо роб и господарка, дивеч и ловджийкаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това крушовица ли ще рече? Дестилата не се хаби да се пие самостоятелно. Мешаш го с по-неотлежало - хем му подобрява вкуса, хем не е толкоз натрапчив. Макар че някои харесват да им досаждат. Няма да посочвам кои.Какви са тез глупости дето пишеш?! Ти като не си в час и жулиш коктейли от хамака, не давай акъл за квалитетни питиета и консумацията им!
- 1 like
Коментар
-
Има, но женска. А нали съм те открехвала как евентуално моята логика ще подейства на твоята психика?
Наздраве!
П.П. Интересни ролеви игри витаят у главния ти мозък.
- 1 like
Коментар
-
Знам си аз, че си от далекобойната школа. Но защо с пушка като си имате дълги пръчки. А вероятно и камшик би държала в другата ръка. Дълъг. По черно кожено боди. Та, защо с пушка? Логика няма. Наздраве за дзвероукротителките!?
Наздраве!
П.П. Интересни ролеви игри витаят у главния ти мозък.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа, крушовица е. От специфичен сорт. Ма с какво да я смеся, като нищо неотлежало нямам в къщи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТова крушовица ли ще рече? Дестилата не се хаби да се пие самостоятелно. Мешаш го с по-неотлежало - хем му подобрява вкуса, хем не е толкоз натрапчив.
Коментар
-
Е, няма само аз да се хиля като ти чета бисерите, я!?
Наздраве!
П.П. Кльощавият веднъж рече да се жалва от учителката си по философия. Дядо му го хвана за ръката и го заведе до паметника на Васил Априлов /там има изобразени различни сцени от ученическия живот/ и му показа докъде е стигала пръчката на учителя - от бюрото му до последния чин. Намекна му да свери тогавашните и сегашните методи за обучение и да има уважение към труда на хората.
- 1 like
Коментар
Коментар