If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Циция е той...Пази си "топличкото" само за него.... Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
Наздраве за работните булки ...!
А аз се чудя, защо някои тук те бъркат с арабите /и те не отказват помощ, но тяхното са помощи - очевидно, оттук идва грешката/...
Сега сериозно: направи си консултация И с кардиолог, дали това, което ще ти препоръчам - е приемливо, а то е:
TRIPLIXAM, например 10mg/2.5mg/5mg .... или пък може да ти препоръча друга дозировка на съставките, а го ползват и по Европа - в над 20 страни.
Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
Наздраве!
Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
Наздраве за работните булки ...!
Щом имам кръвно, значи съм жив....
Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...)
Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Чиче, порицаваш индусите за множеството божества, а забравяш колко светци почиташ през годината. От тях ще да ти е кръвното.
Щом имам кръвно, значи съм жив....
Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...)
Добро утро !
Слава богу, че имаме един Бог, дето се родил, разпнат и възкръснал.....Щот ако бяхме кът индусите, щях да се гътна от празнуване....
Нито всите яйца заносах, нито всичката ракия изпих, само на заека бялото месо кусих а толкова съм грешен, че пак Господ ме наказа.....
Два дни ме тормози високо кръвно и се клатушкам кът пиянде....
С чайчета и канела нещата не се получават, но ще търпя....Щот кът го вдигне човек , може и да е на добро....
Дет се вика ..ако не друго, поне на Лелчето ръката да разтрия....
Наздраве !
Чиче, порицаваш индусите за множеството божества, а забравяш колко светци почиташ през годината. От тях ще да ти е кръвното.
Добро утро !
Слава богу, че имаме един Бог, дето се родил, разпнат и възкръснал.....Щот ако бяхме кът индусите, щях да се гътна от празнуване....
Нито всите яйца заносах, нито всичката ракия изпих, само на заека бялото месо кусих а толкова съм грешен, че пак Господ ме наказа.....
Два дни ме тормози високо кръвно и се клатушкам кът пиянде....
С чайчета и канела нещата не се получават, но ще търпя....Щот кът го вдигне човек , може и да е на добро....
Дет се вика ..ако не друго, поне на Лелчето ръката да разтрия....
Хора много,човеците са малко.Защо сме се овълчили,защо такива бездушни същества сме станали..... лоши времена,ялови....,материалното на пиедестал сложено,духовното презирано и подигравано...,тежко ни,Катарзис трябва да намерим. .....
Респект Лелче.
Наздраве.
И аз това викам, хората требва се очовечават с почукване по главата си припомнят какво са ги учили майките им кога са били малки. Наздраве за детинското съчувствие и съпричастие!
Коментар