IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    Малко слънце и топло, ако е възможно и не ви затруднява ....

Коментар

• Гутен мотрген.
      Каве молим.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добра вечер кръчма!))) И да не се излагаме все пак, още като мине човек мимоходом из форума и му замирисва на кръчма)))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
            Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
            Наздраве за работните булки ...!

А аз се чудя, защо някои тук те бъркат с арабите /и те не отказват помощ, но тяхното са помощи - очевидно, оттук идва грешката/...

Сега сериозно: направи си консултация И с кардиолог, дали това, което ще ти препоръчам - е приемливо, а то е:

TRIPLIXAM, например 10mg/2.5mg/5mg .... или пък може да ти препоръча друга дозировка на съставките, а го ползват и по Европа - в над 20 страни.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
              Наздраве!
              Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
              Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
              Наздраве за работните булки ...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Зависи от рома, ако е германски, бая шти е лошо.
                Не знам , що ... ама май не съм пила нищо немско, дето да ми допада / с изключение на едно бяло вино Ризлинг/
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Щом имам кръвно, значи съм жив....
                  Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
                  Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
                  Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...)
                  Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Чиче, порицаваш индусите за множеството божества, а забравяш колко светци почиташ през годината. От тях ще да ти е кръвното.
                    Щом имам кръвно, значи съм жив....
                    Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
                    Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
                    Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...)

Коментар

Добро утро !
                      Слава богу, че имаме един Бог, дето се родил, разпнат и възкръснал.....Щот ако бяхме кът индусите, щях да се гътна от празнуване....
                      Нито всите яйца заносах, нито всичката ракия изпих, само на заека бялото месо кусих а толкова съм грешен, че пак Господ ме наказа.....
                      Два дни ме тормози високо кръвно и се клатушкам кът пиянде....
                      С чайчета и канела нещата не се получават, но ще търпя....Щот кът го вдигне човек , може и да е на добро....
                      Дет се вика ..ако не друго, поне на Лелчето ръката да разтрия....

Наздраве !
                      Чиче, порицаваш индусите за множеството божества, а забравяш колко светци почиташ през годината. От тях ще да ти е кръвното.

Коментар

• Добро утро !
                        Слава богу, че имаме един Бог, дето се родил, разпнат и възкръснал.....Щот ако бяхме кът индусите, щях да се гътна от празнуване....
                        Нито всите яйца заносах, нито всичката ракия изпих, само на заека бялото месо кусих а толкова съм грешен, че пак Господ ме наказа.....
                        Два дни ме тормози високо кръвно и се клатушкам кът пиянде....
                        С чайчета и канела нещата не се получават, но ще търпя....Щот кът го вдигне човек , може и да е на добро....
                        Дет се вика ..ако не друго, поне на Лелчето ръката да разтрия....

Наздраве !

Коментар

И лошо ли ще ми е!?
                          Зависи от рома, ако е германски, бая шти е лошо.

Коментар

Забравих, че скърцаш вече. Наздраве за смазочните матряли - водка, ракия, бира. Ромът не става що много лепкав, вземе те залепи за леглото.
                            И лошо ли ще ми е!?
                            Мечо

Коментар

Е, чак такова разнообразие не ми трябва. Може се повредя нещо.
                              Наздраве!
                              Забравих, че скърцаш вече. Наздраве за смазочните матряли - водка, ракия, бира. Ромът не става що много лепкав, вземе те залепи за леглото.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Хора много,човеците са малко.Защо сме се овълчили,защо такива бездушни същества сме станали..... лоши времена,ялови....,материалното на пиедестал сложено,духовното презирано и подигравано...,тежко ни,Катарзис трябва да намерим. .....
                                Респект Лелче.
                                Наздраве.
                                И аз това викам, хората требва се очовечават с почукване по главата си припомнят какво са ги учили майките им кога са били малки. Наздраве за детинското съчувствие и съпричастие!

Коментар

Working...
                                X