IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
    и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
    Е те ТАКА !!!
    Last edited by Колчо Слепеца; 20.04.2017, 16:39.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз съм твърде непостоянна - днес едни са ми въображенията, па утре - други. Всякак може се издъниш, опитвайки се да ги изпълниш.
      Наздраве!
      Доставка от дузина дано те задоволи. Пускам подписка във форума за набиране на доброволци. Да пием за доброволното нареждане на опашката за авантата!

Коментар

А защо няма "Наздраве за мързеливите булки"!?
        За тях само мераци има.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
          Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
          Наздраве за работните булки ...!
          А защо няма "Наздраве за мързеливите булки"!?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И за теб ще има. Прати параметри на фантазиите. Наздраве за реализиращите се въжделения!
            Аз съм твърде непостоянна - днес едни са ми въображенията, па утре - други. Всякак може се издъниш, опитвайки се да ги изпълниш.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Добра вечер кръчма!))) И да не се излагаме все пак, още като мине човек мимоходом из форума и му замирисва на кръчма)))))
              Кат ти замирише на кръчма из корпоративните теми си припомни къде си запивало преди това.

Коментар

Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
                Наздраве!
                И за теб ще има. Прати параметри на фантазиите. Наздраве за реализиращите се въжделения!

Коментар

Щом имам кръвно, значи съм жив....
                  Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
                  Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
                  Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...)
                  Какви гуми ще палиш, дават го -6 градуса събота сутрин. Сега оглеждах разни защити от агроаптеки, та може догодина да пробвам нещо. Ако падне якият мраз и тая година бегала. А за първи път ми е вързало толкова много плод. Само късни сортове трябваше да садя, но пък много натоварващо после, че всичко наесен се изсипва. Квото дойде, но хубаво е като си посадил и грижил да видиш какво ще излезе. Имам бяла ренглода на 5-6 години и досега два-три плода да съм опитал. Отделно пък измръзнали разни декорации и плодни храстчета през зимата, дето ги чакам, ама май не ще да тръгнат.

Коментар

• Добро утро !
                    Малко слънце и топло, ако е възможно и не ви затруднява ....

Коментар

• Гутен мотрген.
                      Каве молим.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добра вечер кръчма!))) И да не се излагаме все пак, още като мине човек мимоходом из форума и му замирисва на кръчма)))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Благодаря

Коментар

А аз се чудя, защо някои тук те бъркат с арабите /и те не отказват помощ, но тяхното са помощи - очевидно, оттук идва грешката/...

Сега сериозно: направи си консултация И с кардиолог, дали това, което ще ти препоръчам - е приемливо, а то е:

TRIPLIXAM, например 10mg/2.5mg/5mg .... или пък може да ти препоръча друга дозировка на съставките, а го ползват и по Европа - в над 20 страни.

Коментар

Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
                              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Зависи от рома, ако е германски, бая шти е лошо.
                                Не знам , що ... ама май не съм пила нищо немско, дето да ми допада / с изключение на едно бяло вино Ризлинг/
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X