If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми, на празника трябваше поработиш, да усетиш разлика неква, да те озари извънредната празничност на трудолюбието. Наздраве за радостта от труда... кога е наредко и по собствено хрумване!
Е, чак такова разнообразие не ми трябва. Може се повредя нещо.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хора много,човеците са малко.Защо сме се овълчили,защо такива бездушни същества сме станали..... лоши времена,ялови....,материалното на пиедестал сложено,духовното презирано и подигравано...,тежко ни,Катарзис трябва да намерим. .....
Респект Лелче.
Наздраве.
Нещо силно да сипе някой , че съм потресена от чуждото бездушие и мойта агресивност ! Вървя по улицата и далеч пред мен вървят хора . Единят пада и всички около него продължиха да си вървят , без да се обърнат . Хукнах , а някакъв ме задърпал "къде си литнала ма , не виждаш ли ,че е клошар". Такъв шамар му отвъртях , че още ме боли ръката. Като е клошар , не е човек ли ?
Лелче, недей да биеш хората с ръка. Сопа здрава трябва - тояга. Наздраве за адекватните на целта съоръжения.
Нещо силно да сипе някой , че съм потресена от чуждото бездушие и мойта агресивност ! Вървя по улицата и далеч пред мен вървят хора . Единят пада и всички около него продължиха да си вървят , без да се обърнат . Хукнах , а някакъв ме задърпал "къде си литнала ма , не виждаш ли ,че е клошар". Такъв шамар му отвъртях , че още ме боли ръката. Като е клошар , не е човек ли ?
Престанахме да бъдем хора, това е Много е тъжно, но е факт, а причините са много и различни, оправданията - още повече. Гадно, като времето навън, а уж нямало нищо по-хубаво от лошото време. Наздраве - ин вино веритас, ин уиски повод за всякакви уталожвания на душевни страсти - и добри, и отрицателни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Преядохме, препихме ... такива ми ти работи. Тая година купоня беше у пещерата, ама всички присъстващи се фключиха в организацията на събитието. Сега аз и дебелото псе отмаряме, че то горкото, доста похапна и се пробва да ме конкурира с мързела.
Наздраве!
Ми, на празника трябваше поработиш, да усетиш разлика неква, да те озари извънредната празничност на трудолюбието. Наздраве за радостта от труда... кога е наредко и по собствено хрумване!
Голямо веселие е било докато намерите правилните яйца...
Представям си нежно настроената дама в тъмното - срещу теб. Опипвала, опипвала - и все не може да достигне до истината. В тъмното ти губиш търпение и настояваш да чукнете яйцата, а тя все не може да ги нацели...
Дали пък не е било нарочно? Връз теб ли падна накрая? Очевидно си борак, щом като не те е стигнала в тъмното и не е строшила поне едното.
Може да е било Божие предупреждение към нея - да спазва Канона и друг път, за да не разваля веселбата - да носи в едната ръка яйцето, а в другата - акумулатора на колата.
Първо, яйцата ги вече бехме чукнали. Второ, дамите беха с дечица, които стресках да не газят градината, щото вече са праили такива работи. Но те не слушат, ми ходат да газят, оставяйки майките безнадзорни. Трето, други гости имаше още и вече бяхме във весело опиянение, та само простотии се ръсеха, нищо повече. Пък и винаги се намират услужливи каварели да светнат с телефоните и пуснат музичка. Наздраве за целеустремената неуслужливост!
Преядохте ле? На яйчица сте замязали. Ама не сте бораци, а с натрошени черупки от многото алкоол. Пък на мен на веселието ми загасна тока поради бурята и стана още по наливателно. Може и божие предупреждение да е било.
Преядохме, препихме ... такива ми ти работи. Тая година купоня беше у пещерата, ама всички присъстващи се фключиха в организацията на събитието. Сега аз и дебелото псе отмаряме, че то горкото, доста похапна и се пробва да ме конкурира с мързела.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Преядохте ле? На яйчица сте замязали. Ама не сте бораци, а с натрошени черупки от многото алкоол. Пък на мен на веселието ми загасна тока поради бурята и стана още по наливателно. Може и божие предупреждение да е било.
.........
Голямо веселие е било докато намерите правилните яйца...
Представям си нежно настроената дама в тъмното - срещу теб. Опипвала, опипвала - и все не може да достигне до истината. В тъмното ти губиш търпение и настояваш да чукнете яйцата, а тя все не може да ги нацели...
Дали пък не е било нарочно? Връз теб ли падна накрая? Очевидно си борак, щом като не те е стигнала в тъмното и не е строшила поне едното.
Може да е било Божие предупреждение към нея - да спазва Канона и друг път, за да не разваля веселбата - да носи в едната ръка яйцето, а в другата - акумулатора на колата.
Коментар