IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ми, на празника трябваше поработиш, да усетиш разлика неква, да те озари извънредната празничност на трудолюбието. Наздраве за радостта от труда... кога е наредко и по собствено хрумване!
    Е, чак такова разнообразие не ми трябва. Може се повредя нещо.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Хора много,човеците са малко.Защо сме се овълчили,защо такива бездушни същества сме станали..... лоши времена,ялови....,материалното на пиедестал сложено,духовното презирано и подигравано...,тежко ни,Катарзис трябва да намерим. .....
      Респект Лелче.
      Наздраве.
      Last edited by hemilio; 19.04.2017, 19:22.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
        Нещо силно да сипе някой , че съм потресена от чуждото бездушие и мойта агресивност ! Вървя по улицата и далеч пред мен вървят хора . Единят пада и всички около него продължиха да си вървят , без да се обърнат . Хукнах , а някакъв ме задърпал "къде си литнала ма , не виждаш ли ,че е клошар". Такъв шамар му отвъртях , че още ме боли ръката. Като е клошар , не е човек ли ?
        Лелче, недей да биеш хората с ръка. Сопа здрава трябва - тояга. Наздраве за адекватните на целта съоръжения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          Нещо силно да сипе някой , че съм потресена от чуждото бездушие и мойта агресивност ! Вървя по улицата и далеч пред мен вървят хора . Единят пада и всички около него продължиха да си вървят , без да се обърнат . Хукнах , а някакъв ме задърпал "къде си литнала ма , не виждаш ли ,че е клошар". Такъв шамар му отвъртях , че още ме боли ръката. Като е клошар , не е човек ли ?
          Престанахме да бъдем хора, това е Много е тъжно, но е факт, а причините са много и различни, оправданията - още повече. Гадно, като времето навън, а уж нямало нищо по-хубаво от лошото време. Наздраве - ин вино веритас, ин уиски повод за всякакви уталожвания на душевни страсти - и добри, и отрицателни
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преядохме, препихме ... такива ми ти работи. Тая година купоня беше у пещерата, ама всички присъстващи се фключиха в организацията на събитието. Сега аз и дебелото псе отмаряме, че то горкото, доста похапна и се пробва да ме конкурира с мързела.
            Наздраве!
            Ми, на празника трябваше поработиш, да усетиш разлика неква, да те озари извънредната празничност на трудолюбието. Наздраве за радостта от труда... кога е наредко и по собствено хрумване!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Голямо веселие е било докато намерите правилните яйца...

Представям си нежно настроената дама в тъмното - срещу теб. Опипвала, опипвала - и все не може да достигне до истината. В тъмното ти губиш търпение и настояваш да чукнете яйцата, а тя все не може да ги нацели...

Дали пък не е било нарочно? Връз теб ли падна накрая? Очевидно си борак, щом като не те е стигнала в тъмното и не е строшила поне едното.

Може да е било Божие предупреждение към нея - да спазва Канона и друг път, за да не разваля веселбата - да носи в едната ръка яйцето, а в другата - акумулатора на колата.
              Първо, яйцата ги вече бехме чукнали. Второ, дамите беха с дечица, които стресках да не газят градината, щото вече са праили такива работи. Но те не слушат, ми ходат да газят, оставяйки майките безнадзорни. Трето, други гости имаше още и вече бяхме във весело опиянение, та само простотии се ръсеха, нищо повече. Пък и винаги се намират услужливи каварели да светнат с телефоните и пуснат музичка. Наздраве за целеустремената неуслужливост!

Коментар

• Лелче,що не спиш ма душо?

Дубрутру.
                Кавенце,туй онуй.

Коментар

Преядохте ле? На яйчица сте замязали. Ама не сте бораци, а с натрошени черупки от многото алкоол. Пък на мен на веселието ми загасна тока поради бурята и стана още по наливателно. Може и божие предупреждение да е било.

John Powell - Assassin's Tango
                  https://www.youtube.com/watch?v=s7x7vOjfqD4
                  Assassin's Tango – Valentino
                  https://www.youtube.com/watch?v=7mP2loSowS8
                  Assassin's Tango
                  https://www.youtube.com/watch?v=mDDbYWYqGp4
                  Преядохме, препихме ... такива ми ти работи. Тая година купоня беше у пещерата, ама всички присъстващи се фключиха в организацията на събитието. Сега аз и дебелото псе отмаряме, че то горкото, доста похапна и се пробва да ме конкурира с мързела.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Преядохте ле? На яйчица сте замязали. Ама не сте бораци, а с натрошени черупки от многото алкоол. Пък на мен на веселието ми загасна тока поради бурята и стана още по наливателно. Може и божие предупреждение да е било.

.........

Голямо веселие е било докато намерите правилните яйца...

Представям си нежно настроената дама в тъмното - срещу теб. Опипвала, опипвала - и все не може да достигне до истината. В тъмното ти губиш търпение и настояваш да чукнете яйцата, а тя все не може да ги нацели...

Дали пък не е било нарочно? Връз теб ли падна накрая? Очевидно си борак, щом като не те е стигнала в тъмното и не е строшила поне едното.

Може да е било Божие предупреждение към нея - да спазва Канона и друг път, за да не разваля веселбата - да носи в едната ръка яйцето, а в другата - акумулатора на колата.

Коментар

• Преядохте ле? На яйчица сте замязали. Ама не сте бораци, а с натрошени черупки от многото алкоол. Пък на мен на веселието ми загасна тока поради бурята и стана още по наливателно. Може и божие предупреждение да е било.

John Powell - Assassin's Tango
                      https://www.youtube.com/watch?v=s7x7vOjfqD4
                      Assassin's Tango – Valentino
                      https://www.youtube.com/watch?v=7mP2loSowS8
                      Assassin's Tango
                      https://www.youtube.com/watch?v=mDDbYWYqGp4

Коментар

Невинна съм. От Инвестор са повтарят.

П.П. Ти да не би да имаш нещо напреко на повторенията!?
                        Напротив,даже някои неща е по-добре да се повторят(да се затвърди ).

Коментар

Наздраве, съкровище!
                          Мерси, съкровище ... пак нацели в десетката
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Дубрутру.

Повтаряме се нещо

Кавенце,с козуначе.
                            Хубава седмица.
                            Невинна съм. От Инвестор са повтарят.

П.П. Ти да не би да имаш нещо напреко на повторенията!?
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Сипете ...

Наздраве, съкровище!
                              Мечо

Коментар

• Днес си налях и на обяд,ми то не било никак лошо бре

Коментар

Working...
                                X