IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    Чета и започвам да се притеснявам....
    Лелчето минала на КАНА вино....Запри се ...Туканка сме на по 100гр вино или 30 ракия.....
    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Добро утро.
      Духовито,облачно,и прекрасно утро
      Едно каве на тифирич,и после люто-кисела супа.
      Абе китайско има ли в тая кръчма?
      Манджай:

Коментар

• Добро утро.
        Духовито,облачно,и прекрасно утро
        Едно каве на тифирич,и после люто-кисела супа.
        Абе китайско има ли в тая кръчма?
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Щели пускат парното! Смях! Да раздадат по едно коняче на всяка единица от народонаселението да се опие, че да не протестира кога му спрат топлата вода от 1 май. Наздраве за изобретателите на топлата вода!
          https://www.youtube.com/watch?v=oMh2Slc06Yk
          https://www.youtube.com/watch?v=oiqZvsoY0Q4
          Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 10:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
            Ма, това било Блонди. Как да не ми е дадено го видя това блонде? Колко дискотеки съм изръшкал с него. Наздраве за милите спомени!
            https://www.youtube.com/watch?v=WGU_4-5RaxU
            https://www.youtube.com/watch?v=obwanhb6kww
            https://www.youtube.com/watch?v=VoOG7LEyUJ0
            Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
              Вино за мен. Кана . Наздраве
              https://m.youtube.com/watch?v=f7VDu6gAoCs
              Лека и топла нощ
              Много ти е... не може. Само чаша и марш по леглата

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                ВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
                и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
                Е те ТАКА !!!
                е туй е сериозна приказка,ще си налея едно(казват калорично било)
                въпреки,че днес започнах да бягам сутрин(без да ме гони никой)
                че не може дойде лятото бре
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
                  и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
                  Е те ТАКА !!!
                  Last edited by Колчо Слепеца; 20.04.2017, 16:39.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз съм твърде непостоянна - днес едни са ми въображенията, па утре - други. Всякак може се издъниш, опитвайки се да ги изпълниш.
                    Наздраве!
                    Доставка от дузина дано те задоволи. Пускам подписка във форума за набиране на доброволци. Да пием за доброволното нареждане на опашката за авантата!

Коментар

А защо няма "Наздраве за мързеливите булки"!?
                      За тях само мераци има.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Циция е той...Пази си "топличкото" само за него....
                        Затуй помощ не отказвам.....Откъдето дойде и каквото дойде,все е на добро...
                        Наздраве за работните булки ...!
                        А защо няма "Наздраве за мързеливите булки"!?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И за теб ще има. Прати параметри на фантазиите. Наздраве за реализиращите се въжделения!
                          Аз съм твърде непостоянна - днес едни са ми въображенията, па утре - други. Всякак може се издъниш, опитвайки се да ги изпълниш.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Добра вечер кръчма!))) И да не се излагаме все пак, още като мине човек мимоходом из форума и му замирисва на кръчма)))))
                            Кат ти замирише на кръчма из корпоративните теми си припомни къде си запивало преди това.

Коментар

Или пък Trakatrak' да вземе да ти прати нещо сгряващо по сръбския оператор!?
                              Наздраве!
                              И за теб ще има. Прати параметри на фантазиите. Наздраве за реализиращите се въжделения!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Щом имам кръвно, значи съм жив....
                                Глей кво става навън - заваля сняг ....да го е.....
                                Така бяха нацъфтяли овошките...жалко....
                                Ако се пооправя, ще замина в петък вечерта за да паля листа и гуми..Може и да спася нещо...( като идея - ще да разпъна 2-3 макари и ще пусна духалки под ябълките...)
                                Какви гуми ще палиш, дават го -6 градуса събота сутрин. Сега оглеждах разни защити от агроаптеки, та може догодина да пробвам нещо. Ако падне якият мраз и тая година бегала. А за първи път ми е вързало толкова много плод. Само късни сортове трябваше да садя, но пък много натоварващо после, че всичко наесен се изсипва. Квото дойде, но хубаво е като си посадил и грижил да видиш какво ще излезе. Имам бяла ренглода на 5-6 години и досега два-три плода да съм опитал. Отделно пък измръзнали разни декорации и плодни храстчета през зимата, дето ги чакам, ама май не ще да тръгнат.

Коментар

Working...
                                X