Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кои по точно - теа от Чужденеция или онеа от Рим!?
Наздраве!
Коментар
-
Долу тез душмане и душеизвадчици!!!
Наздраве!
П.П. Лошото, че месец май трябва да се намъкна в някоя рокля. Имам една, две с представителни функции, ама са се свили от препарата за пране /не виждам други причини/
От препарат се свиват с инструмент се отпускат....
Мотиката, мотиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Тънми, ИСТИНАТА и ПРАВДАТА, чийто проповедник и защитник СЪМ, немой излъга...
Нещата са такива, каквито сА !!!
НО, в никаков случай НЕ ДОПУСКАЙ, некакво, ДООЛНО, притивно и по сека вероятнос КОРУМПИРАНО техническо устройство, каквото несъмнено се явява кантарот, да влияе на настроението, енергетиката и духовният Ти мир...
ИСТИНАТА и ПРАВДАТА са едно... ЛЪЖЛИВАТА, СЧУПЕНА стрелка - ДРУГО...
дА !!!
ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!
Наздраве!
П.П. Лошото, че месец май трябва да се намъкна в някоя рокля. Имам една, две с представителни функции, ама са се свили от препарата за пране /не виждам други причини/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Може да си от северите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз пък днес се замерих за пръв път от около 6 месеца - даже специално ходих да си купувам батерия за кантарчето - качил съм едно кило, въпреки наливането ми с кола за разредител. Добре е, не се оплаквамМа ще се вталя.... някой ден
А за Тракащия - кияк у Северозапада викат на голямата палка на тъпана (не ѝ знам научното название) и да, нарицателно и обидно понятие е, но по-скоро откъм добрата му странаБегай бе, кияк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Тънми, ИСТИНАТА и ПРАВДАТА, чийто проповедник и защитник СЪМ, немой излъга...
НО, в никаков случай НЕ ДОПУСКАЙ, некакво, ДООЛНО, притивно и по сека вероятнос КОРУМПИРАНО техническо устройство, каквото несъмнено се явява кантарот, да влияе на настроението, енергетиката и духовният Ти мир...
дА !!!
ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!Ма ще се вталя.... някой ден
А за Тракащия - кияк у Северозапада викат на голямата палка на тъпана (не ѝ знам научното название) и да, нарицателно и обидно понятие е, но по-скоро откъм добрата му странаБегай бе, кияк
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
За мен словоблудството е непонятна материя.....
Спазвам съвета на Клинтън - всеки проблем може да се опише с три изречения....
След това пиша - да го д.....Наздраве за безсмислените, ала шантави изяви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Уж си ентелегент, а не разпознаваш с едно очо от пръв поглед абсурдисткия текст. След малко и Годо ще дойде да надига от твойта кана.
Спазвам съвета на Клинтън - всеки проблем може да се опише с три изречения....
След това пиша - да го д.....
Коментар
-
А бе ..., аз да не ти мязам на македонка, че по-антички да ги търсиш уредите!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПоправям се. За Кака нещо по-антично.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, строителю и пазителю на Храма наш! Не споменавай таз скверна думичка и не флошавай благата атмосфера, що цари в Кръчмата!
Твърде неприятен е факта, че зимните ми телеса отказват да се хармонизират с пролетно-летния ми гардероб, та ти да ми го напомняш.
Наздраве!
Кияк (киек ?) е противотежестта на старите кантари - Използва се израза "Виси като кияк" Безполезен, бездействен тип, абе изобщо мързел. Това го знам от баща ми (Пазарджик), но пък киек или кияк го няма нито в речника на БАН, нито в речника за чужди думи . На мем ми прилича на турска дума.
Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 12:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, строителю и пазителю на Храма наш! Не споменавай таз скверна думичка и не флошавай благата атмосфера, що цари в Кръчмата!
Твърде неприятен е факта, че зимните ми телеса отказват да се хармонизират с пролетно-летния ми гардероб, та ти да ми го напомняш.
Наздраве!
дА !!!
ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
Е те ТАКА !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар