IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Голямо любовчийство напоследък у кръчмата,колето да раздава предпазни мерки и теглилки.
    Пролетта пукна и хормоните наскочиха,като птичките и т.н.
    Лошо няма, наздраве
    Добро утро, каФенце молим.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Голямо любовчийство напоследък у кръчмата,колето да раздава предпазни мерки и теглилки.
      Пролетта пукна и хормоните наскочиха,като птичките и т.н.
      Лошо няма, наздраве
      Добро утро, каФенце молим.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Свалки а-у. Кажи му пич харесвам те ела да ти изпия....виното и толкоз. Кво въртите сучете. Докато се ослушваш някоя мацка ще го е грабнала или пък теб някой батко.

Коментар

• Кво сте се замерили с тия кантари бре, и при вас ли не може да дойде лятото?

Важното е как се чувстваш,а на мене ми е дискомфортно с тоя Шкембъл,инак съм фит пич,ама еърбега.....

Коле ,аз китайското щото уж не се пълнеело от него иначе няма яд,тури бобец,все тая аз не съм махнаджия.

Абе тая пукница верно е калорична, мамка му и прасе....
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Наздраве за позитивните пияници !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Намерил кого да праща на генетичен тест. Дан му повдигам кокалите на моят професор по генетика, ма той ми казваше, че фенотипно съм типичен пример за генетичен еклектизъм.
              Колкото до миналото на родата, едва ли ша можеш ме изненада с нящо. Кръвта вода не става.
              Наздраве!
              Наглостта не е порок. Твоят професор би се смаял каква генетична картина може се разкрие с фърлане на боб. Учените бая задръстени - истината, та истината. Требва ги прешколуваме при политиците или търговците, или при нас, спекулантите. Тогава ще се развихрят като бравчеда на биолога от "Двойникът".

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Последна мохиканка ще рече. За опресняване погледнах кви са теориите за северите. За келтите май съм се заблудил непаметливо. За шопите такива предположения. Пък северите от готи през угро-фини до българи ги тълкуват. Антропологическия ти облик не може сигурно те ориентира. Пробвай генно. Пъхат ти клечка с памук в устата и после ти прибират парите. Ако се решиш, ще намина прибера сухото, пък все ще измисля нещо за прародата си поплачеш малко. Ще гледам да има сърцераздирателни откъси в далечното ти минало. И това все в гените. Много неща пише там. Аха!
                Намерил кого да праща на генетичен тест. Дан му повдигам кокалите на моят професор по генетика, ма той ми казваше, че фенотипно съм типичен пример за генетичен еклектизъм.
                Колкото до миналото на родата, едва ли ша можеш ме изненада с нящо. Кръвта вода не става.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Като ви чета писанията /на някои мъже/ - почвам да се чудя - толкова ли сме неразбиращи, или се правим на такива.

Както и да е. Вярвам, че приказките, които са предназначени за аудиторията - трябва да са точно в този стил /на дамата/.

Другото "ще я питам и т.н...." - разбира се - става на лични.

Желая ви здраве - и да се разбирате с една дума /поглед/.

Коментар

Ходих за допитване с огледалото. По фенотип са по-доближавам до римляните. Нищо русо и синеоко, ни рижо и зеленооко не видях в отражението.
                    Наздраве!

П.П. Моиканка зука - ща помоля за правод!
                    Последна мохиканка ще рече. За опресняване погледнах кви са теориите за северите. За келтите май съм се заблудил непаметливо. За шопите такива предположения. Пък северите от готи през угро-фини до българи ги тълкуват. Антропологическия ти облик не може сигурно те ориентира. Пробвай генно. Пъхат ти клечка с памук в устата и после ти прибират парите. Ако се решиш, ще намина прибера сухото, пък все ще измисля нещо за прародата си поплачеш малко. Ще гледам да има сърцераздирателни откъси в далечното ти минало. И това все в гените. Много неща пише там. Аха!
                    Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

Не се притеснявай , той ме разбра . Претендирам , че се изразявам достатъчно ясно , за да имам нужда от тълкуване и превод !
                      Винаги може да изкривим смисъла и да предизвикаме весела неразбория от недоразумения. Кръчма сме все пак, а не читалище с мироопознавателни беседи. Макар че и там стават такива работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Северите населявали района на Източния Предбалкан и Балкан кога дофтасал Исперих. Според някои историци били славянско племе, според други остатък от келтската колонизация. Те пазели проходите по онова време. Може пък да си останка от тях. Моиканка зука. Наздраве за омешването на народите!
                        Ходих за допитване с огледалото. По фенотип са по-доближавам до римляните. Нищо русо и синеоко, ни рижо и зеленооко не видях в отражението.
                        Наздраве!

П.П. Моиканка зука - ща помоля за правод!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          [/B]

От препарат се свиват с инструмент се отпускат....

Мотиката, мотиката....
                          Имам лекарска забрана да боравя с таквиз инструменти.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq

4I40 , считам , че си достатъчно грамотен (за да прочетеш) и достатъчно умен (за да разбереш) и сам.
                            И в този ред на мисли се чудя, защо забелязваш нещо изтъкано от дефицити и изпълнено само с един излишък ?!
                            Не му пиши така сложно, че ще си рече, че му правиш засукано, усукано предложение. Кажи му го простичко, ела да се опием с вино и погледи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              [/B]

От препарат се свиват с инструмент се отпускат....

Мотиката, мотиката....
                              Ти съвсем я разубеди да влиза в абитуриентска рокличка.

Коментар

Кои по точно - теа от Чужденеция или онеа от Рим!?
                                Наздраве!
                                Северите населявали района на Източния Предбалкан и Балкан кога дофтасал Исперих. Според някои историци били славянско племе, според други остатък от келтската колонизация. Те пазели проходите по онова време. Може пък да си останка от тях. Моиканка зука. Наздраве за омешването на народите!

Коментар

Working...
                                X