Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, строителю и пазителю на Храма наш! Не споменавай таз скверна думичка и не флошавай благата атмосфера, що цари в Кръчмата!
Твърде неприятен е факта, че зимните ми телеса отказват да се хармонизират с пролетно-летния ми гардероб, та ти да ми го напомняш.
Наздраве!
Кияк (киек ?) е противотежестта на старите кантари - Използва се израза "Виси като кияк" Безполезен, бездействен тип, абе изобщо мързел. Това го знам от баща ми (Пазарджик), но пък киек или кияк го няма нито в речника на БАН, нито в речника за чужди думи . На мем ми прилича на турска дума.
Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 13:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, строителю и пазителю на Храма наш! Не споменавай таз скверна думичка и не флошавай благата атмосфера, що цари в Кръчмата!
Твърде неприятен е факта, че зимните ми телеса отказват да се хармонизират с пролетно-летния ми гардероб, та ти да ми го напомняш.
Наздраве!
Нещата са такива, каквито сА !!!
НО, в никаков случай НЕ ДОПУСКАЙ, некакво, ДООЛНО, притивно и по сека вероятнос КОРУМПИРАНО техническо устройство, каквото несъмнено се явява кантарот, да влияе на настроението, енергетиката и духовният Ти мир...
ИСТИНАТА и ПРАВДАТА са едно... ЛЪЖЛИВАТА, СЧУПЕНА стрелка - ДРУГО...
дА !!!
ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
Е те ТАКА !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Чета и започвам да се притеснявам....
Лелчето минала на КАНА вино....Запри се ...Туканка сме на по 100гр вино или 30 ракия.....
Наздраве !
Коментираните от теб недостатъци са си само лично твои.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ще се въздържа от много допълнителни обяснения, не за друго, а когато вляза в диалог ме "награждават" със светкавичен бан.
С две приказки: дамата, която тук те харесва - те кани на кана вино. Носи си и ти твоето пиене.
Ще питам Лелчето дали е вярно твоето прозрение.
Вярно или не вече има ефект - кръвчицата ми завря като след изпита кана с вино.....
пп Хиля се кът идиот....Нещо заприличахме на детска градина ...( моля Другарко, пък Той се кани да пие с Тя...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Може ли като на тъпичък да ми отговаряш с едно, две или макс три изречения.....Имам миниер и докато стигна до средата на писането ти, ми се замая главата....
За желание или не, щот съм културтрегерен и ентилигентин трябва да ти отговоря а загубвам нишката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Може ли като на тъпичък да ми отговаряш с едно, две или макс три изречения.....Имам миниер и докато стигна до средата на писането ти, ми се замая главата....
За желание или не, щот съм културтрегерен и ентилигентин трябва да ти отговоря а загубвам нишката....
Ще се въздържа от много допълнителни обяснения, не за друго, а когато вляза в диалог ме "награждават" със светкавичен бан.
С две приказки: дамата, която тук те харесва - те кани на кана вино. Носи си и ти твоето пиене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ми, повечето паракитайски манджи у нас по български вкус. Могат да минат за фюжън чинабул-кухня.
Преди години, всяка седмица бяхме на китайско ....От 2-3 години не сме ходили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ми, ще се прежалиш поне веднъж с каната вино /не забравяй, че втората кана е за теб!/, за да опипаш почвата, дори ако след нея ѝ се наложи да те свестява /и това си има своите предимствата, освен ако тя не е каратистка... /..., освен това не се определя за какъв период ще е тая кана "за мен" /в смисъл - за нея...., ми - определено нещо ѝ тежи, което ще "дави" в каната с вино, защото не е познала другите методи за туширане на проблемите, които ти ще ѝ предложиш с компанията си,..., преди, или след каната.../ ..., всъщност, може да се разберете и колко пъти ще се пълни каната, предназначена "за нея", т.е. - в определен етап от взаимооотношенията може да се породи необходимост от дискусия И в тая посока...
Коментар
-
Лелчето минала на КАНА вино....Запри се ...Туканка сме на по 100гр вино или 30 ракия.....
Наздраве !
Ми, ще се прежалиш поне веднъж с каната вино /не забравяй, че втората кана е за теб!/, за да опипаш почвата, дори ако след нея ѝ се наложи да те свестява /и това си има своите предимствата, освен ако тя не е каратистка... /..., освен това не се определя за какъв период ще е тая кана "за мен" /в смисъл - за нея...., ми - определено нещо ѝ тежи, което ще "дави" в каната с вино, защото не е познала другите методи за туширане на проблемите, които ти ще ѝ предложиш с компанията си,..., преди, или след каната.../ ..., всъщност, може да се разберете и колко пъти ще се пълни каната, предназначена "за нея", т.е. - в определен етап от взаимооотношенията може да се породи необходимост от дискусия И в тая посока...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
НЕ.
Тука има Българско...
АКО има голем зор, мое да викам (но не по-често от веднаж седмично) некой чайна-гост-мастер-готвач за некоя друга гозбица...
дА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Духовито,облачно,и прекрасно утро
Едно каве на тифирич,и после люто-кисела супа.
Абе китайско има ли в тая кръчма?
Тука има Българско...
АКО има голем зор, мое да викам (но не по-често от веднаж седмично) некой чайна-гост-мастер-готвач за некоя друга гозбица...
дА..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Наздраве !
Коментар
Коментар