IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Поправям се. За Кака нещо по-антично.

А бе ..., аз да не ти мязам на македонка, че по-антички да ги търсиш уредите!?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Поправям се. За Кака нещо по-антично.

Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Коле, строителю и пазителю на Храма наш! Не споменавай таз скверна думичка и не флошавай благата атмосфера, що цари в Кръчмата!
        Твърде неприятен е факта, че зимните ми телеса отказват да се хармонизират с пролетно-летния ми гардероб, та ти да ми го напомняш.
        Наздраве!
        Цитат от речник на жаргонните думи:

Кияк (киек ?) е противотежестта на старите кантари - Използва се израза "Виси като кияк" Безполезен, бездействен тип, абе изобщо мързел. Това го знам от баща ми (Пазарджик), но пък киек или кияк го няма нито в речника на БАН, нито в речника за чужди думи . На мем ми прилича на турска дума.

Last edited by Trakatrak'; 21.04.2017, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Коле, строителю и пазителю на Храма наш! Не споменавай таз скверна думичка и не флошавай благата атмосфера, що цари в Кръчмата!
          Твърде неприятен е факта, че зимните ми телеса отказват да се хармонизират с пролетно-летния ми гардероб, та ти да ми го напомняш.
          Наздраве!
          Тънми, ИСТИНАТА и ПРАВДАТА, чийто проповедник и защитник СЪМ, немой излъга...
          Нещата са такива, каквито сА !!!
          НО, в никаков случай НЕ ДОПУСКАЙ, некакво, ДООЛНО, притивно и по сека вероятнос КОРУМПИРАНО техническо устройство, каквото несъмнено се явява кантарот, да влияе на настроението, енергетиката и духовният Ти мир...
          ИСТИНАТА и ПРАВДАТА са едно... ЛЪЖЛИВАТА, СЧУПЕНА стрелка - ДРУГО...
          дА !!!
          ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            ВъпрекИ, че е пролет (макар днес да не лечи много-много), а изпод креватите вече се показват първите кантари, ДНЕС ЩА Се ЯДЕ ЯКО !!!
            и Ш СЕ ПИЙ, също ТОЛКО...
            Е те ТАКА !!!
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро !
              Чета и започвам да се притеснявам....
              Лелчето минала на КАНА вино....Запри се ...Туканка сме на по 100гр вино или 30 ракия.....
              Наздраве !
              Ща замоля с всичката си учтивост, на която съм способна, да са въздържаш от множественото число при подобни изявления.
              Коментираните от теб недостатъци са си само лично твои.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ще се въздържа от много допълнителни обяснения, не за друго, а когато вляза в диалог ме "награждават" със светкавичен бан.

С две приказки: дамата, която тук те харесва - те кани на кана вино. Носи си и ти твоето пиене.
                ААААА, мерси за инфото....
                Ще питам Лелчето дали е вярно твоето прозрение.

Вярно или не вече има ефект - кръвчицата ми завря като след изпита кана с вино.....

пп Хиля се кът идиот....Нещо заприличахме на детска градина ...( моля Другарко, пък Той се кани да пие с Тя...)

Коментар

Може ли като на тъпичък да ми отговаряш с едно, две или макс три изречения.....Имам миниер и докато стигна до средата на писането ти, ми се замая главата....
                  За желание или не, щот съм културтрегерен и ентилигентин трябва да ти отговоря а загубвам нишката....
                  Уж си ентелегент, а не разпознаваш с едно очо от пръв поглед абсурдисткия текст. След малко и Годо ще дойде да надига от твойта кана.

Коментар

Може ли като на тъпичък да ми отговаряш с едно, две или макс три изречения.....Имам миниер и докато стигна до средата на писането ти, ми се замая главата....
                    За желание или не, щот съм културтрегерен и ентилигентин трябва да ти отговоря а загубвам нишката....

Ще се въздържа от много допълнителни обяснения, не за друго, а когато вляза в диалог ме "награждават" със светкавичен бан.

С две приказки: дамата, която тук те харесва - те кани на кана вино. Носи си и ти твоето пиене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ми, повечето паракитайски манджи у нас по български вкус. Могат да минат за фюжън чинабул-кухня.
                      Вярно !
                      Преди години, всяка седмица бяхме на китайско ....От 2-3 години не сме ходили...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ми, ще се прежалиш поне веднъж с каната вино /не забравяй, че втората кана е за теб!/, за да опипаш почвата, дори ако след нея ѝ се наложи да те свестява /и това си има своите предимствата, освен ако тя не е каратистка... /..., освен това не се определя за какъв период ще е тая кана "за мен" /в смисъл - за нея...., ми - определено нещо ѝ тежи, което ще "дави" в каната с вино, защото не е познала другите методи за туширане на проблемите, които ти ще ѝ предложиш с компанията си,..., преди, или след каната.../ ..., всъщност, може да се разберете и колко пъти ще се пълни каната, предназначена "за нея", т.е. - в определен етап от взаимооотношенията може да се породи необходимост от дискусия И в тая посока...

Коментар

Добро утро !
                          Лелчето минала на КАНА вино....Запри се ...Туканка сме на по 100гр вино или 30 ракия.....
                          Наздраве !

Ми, ще се прежалиш поне веднъж с каната вино /не забравяй, че втората кана е за теб!/, за да опипаш почвата, дори ако след нея ѝ се наложи да те свестява /и това си има своите предимствата, освен ако тя не е каратистка... /..., освен това не се определя за какъв период ще е тая кана "за мен" /в смисъл - за нея...., ми - определено нещо ѝ тежи, което ще "дави" в каната с вино, защото не е познала другите методи за туширане на проблемите, които ти ще ѝ предложиш с компанията си,..., преди, или след каната.../ ..., всъщност, може да се разберете и колко пъти ще се пълни каната, предназначена "за нея", т.е. - в определен етап от взаимооотношенията може да се породи необходимост от дискусия И в тая посока...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

НЕ.
                            Тука има Българско...
                            АКО има голем зор, мое да викам (но не по-често от веднаж седмично) некой чайна-гост-мастер-готвач за некоя друга гозбица...
                            дА..
                            Ми, повечето паракитайски манджи у нас по български вкус. Могат да минат за фюжън чинабул-кухня.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Добро утро.
                              Духовито,облачно,и прекрасно утро
                              Едно каве на тифирич,и после люто-кисела супа.
                              Абе китайско има ли в тая кръчма?
                              НЕ.
                              Тука има Българско...
                              АКО има голем зор, мое да викам (но не по-често от веднаж седмично) некой чайна-гост-мастер-готвач за некоя друга гозбица...
                              дА..
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Добро утро !
                                Наздраве !
                                Преди теб й се сопнаха и таз сутрин рано станала да лови снежинки. Ама нема. Вчера мина суграшицата. Наздраве за правилните другари по пиячка и навременното възпиране от ескалирането й. (Тоста го вдигам с половин уста - само за вас, не и за мен).

Коментар

Working...
                                X