Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Северите населявали района на Източния Предбалкан и Балкан кога дофтасал Исперих. Според някои историци били славянско племе, според други остатък от келтската колонизация. Те пазели проходите по онова време. Може пък да си останка от тях. Моиканка зука. Наздраве за омешването на народите!
Наздраве!
П.П. Моиканка зука - ща помоля за правод!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
От препарат се свиват с инструмент се отпускат....
Мотиката, мотиката....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
4I40 , считам , че си достатъчно грамотен (за да прочетеш) и достатъчно умен (за да разбереш) и сам.
И в този ред на мисли се чудя, защо забелязваш нещо изтъкано от дефицити и изпълнено само с един излишък ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Мотиката, мотиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кои по точно - теа от Чужденеция или онеа от Рим!?
Наздраве!
Коментар
-
Долу тез душмане и душеизвадчици!!!
Наздраве!
П.П. Лошото, че месец май трябва да се намъкна в някоя рокля. Имам една, две с представителни функции, ама са се свили от препарата за пране /не виждам други причини/
Мотиката, мотиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Тънми, ИСТИНАТА и ПРАВДАТА, чийто проповедник и защитник СЪМ, немой излъга...
Нещата са такива, каквито сА !!!
НО, в никаков случай НЕ ДОПУСКАЙ, некакво, ДООЛНО, притивно и по сека вероятнос КОРУМПИРАНО техническо устройство, каквото несъмнено се явява кантарот, да влияе на настроението, енергетиката и духовният Ти мир...
ИСТИНАТА и ПРАВДАТА са едно... ЛЪЖЛИВАТА, СЧУПЕНА стрелка - ДРУГО...
дА !!!
ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!
Наздраве!
П.П. Лошото, че месец май трябва да се намъкна в някоя рокля. Имам една, две с представителни функции, ама са се свили от препарата за пране /не виждам други причини/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Може да си от северите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз пък днес се замерих за пръв път от около 6 месеца - даже специално ходих да си купувам батерия за кантарчето - качил съм едно кило, въпреки наливането ми с кола за разредител. Добре е, не се оплаквам Ма ще се вталя.... някой ден
А за Тракащия - кияк у Северозапада викат на голямата палка на тъпана (не ѝ знам научното название) и да, нарицателно и обидно понятие е, но по-скоро откъм добрата му страна Бегай бе, кияк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Тънми, ИСТИНАТА и ПРАВДАТА, чийто проповедник и защитник СЪМ, немой излъга...
Нещата са такива, каквито сА !!!
НО, в никаков случай НЕ ДОПУСКАЙ, некакво, ДООЛНО, притивно и по сека вероятнос КОРУМПИРАНО техническо устройство, каквото несъмнено се явява кантарот, да влияе на настроението, енергетиката и духовният Ти мир...
ИСТИНАТА и ПРАВДАТА са едно... ЛЪЖЛИВАТА, СЧУПЕНА стрелка - ДРУГО...
дА !!!
ДОЛУ КАНТАРИТЕ !!!
А за Тракащия - кияк у Северозапада викат на голямата палка на тъпана (не ѝ знам научното название) и да, нарицателно и обидно понятие е, но по-скоро откъм добрата му страна Бегай бе, киякNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
За мен словоблудството е непонятна материя.....
Спазвам съвета на Клинтън - всеки проблем може да се опише с три изречения....
След това пиша - да го д.....
Коментар
-
Уж си ентелегент, а не разпознаваш с едно очо от пръв поглед абсурдисткия текст. След малко и Годо ще дойде да надига от твойта кана.
Спазвам съвета на Клинтън - всеки проблем може да се опише с три изречения....
След това пиша - да го д.....
Коментар
-
А бе ..., аз да не ти мязам на македонка, че по-антички да ги търсиш уредите!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПоправям се. За Кака нещо по-антично.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар