Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Забелязвам, женските го лаят. Поне във форума.
Наздраве!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИначе самогонът за кънтри трябва да е от семейството на вискито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкалото е достигнал такваз възраст и общо физическо състояние, че дори и кучетата не го лаят кога върви по улицата.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Той и Чарлито Чаплина го можел по пет пъти наред, но все си търсел не умни, а младички. И доживял деветдесет. А Бонапарта го пратиха в изолация и го натровиха що си общувал с умни жени. Не предугадил до кво и до къде води това. Така е, заради некоя Хубава Елена абдалите стигат до о. Св. Елена. Наздраве за умереността при диренето на жена - не много умна, не съвсем красива, ама да ги може некои работи! По ваш избор.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А не бе, ще го оставим на кучетата...
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Знаех си, че не се пие правилно в тая кръчма. Самогон се лочка само с руски пънк!
В краен случай, с Любе или болотные.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
В краен случай, с Любе или болотные.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС какво го пиете това кънтри?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеИ да предложа за последно на Трак тази група, ако си пада по кънтри: https://www.youtube.com/watch?v=GHu6...917CDC51377BB3
Коментар
-
И да предложа за последно на Трак тази група, ако си пада по кънтри: https://www.youtube.com/watch?v=GHu6...917CDC51377BB3
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа прави... хм, мусака? Не са ни високи изискванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сяя, не разбрах в писането ти ( щот съм на 50 гр, а не щот не пишеш убаво и вярно ) дали предпочиташ само глупавите..., но ще се възползвам от цитата на Еразъм Ротердамски за тез създания ( демек умните ) ....
"На колкото по-умна се прави една жена, толкова по-глупава изглежда в очите на мъжете.."
За съжаление не моем кът Грую да рутимехем добри и умни, хем красиви, хем млади, хем готвачки и чистачки.....
Затова младите ги оставяме на отличниците....
.Имам един лафф - не е важно колко си умен, но е важно да се до тангентата на умните....Щот съм си малко проЗд ми идва комуникацията с умните, богатите и красивите...( Роналдо не се вписва в таз група от Човеци )...
Оффф, така съм скапан, че си мечтая да доживея до преклонната възраст на Тарантул...
Наздраве !
Коментар
Коментар