Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Тракатрак, ти снощи да не си пил синьо апче и поради факта, че не си се възползвал от физическото му действие, те е треснало в тиквата...
Демек, много ум и мисъл са се събрали в празното пространство....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Тракатрак, ти снощи да не си пил синьо апче и поради факта, че не си се възползвал от физическото му действие, те е треснало в тиквата...
Наздраве !
Момент, ша са сетя
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така е като знаеш как да привлечеш женското внимание. Малко антифеминизъм, малко пренебрежение към вещерските им способности, щипка бъзик и шепа съмнение в тонуса им и ще те залаят не, ами ще те изядат с джапанките доде мааш бански на три-четири хиляди километра далеч от тях нейде из Индийския океан. Но понеже не съм нито на Малдивите, нито на Сейшелите, та скимтят покрай задните ми части с надежда да разберат дали са бронирани и могат ли ги заапат. Мили палашчета!
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Така е като знаеш как да привлечеш женското внимание. Малко антифеминизъм, малко пренебрежение към вещерските им способности, щипка бъзик и шепа съмнение в тонуса им и ще те залаят не, ами ще те изядат с джапанките доде мааш бански на три-четири хиляди километра далеч от тях нейде из Индийския океан. Но понеже не съм нито на Малдивите, нито на Сейшелите, та скимтят покрай задните ми части с надежда да разберат дали са бронирани и могат ли ги заапат. Мили палашчета!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как ше ме лаят като подвиват опашки кога ме видят. Ако им нося кокалче. А ти се загрижи за възрастта на оня спаружен дядка, де заблудително се самоназовава Чичо. Да се прекръсти на Дедо. Подготви кръщенето.
Сутринта и кафе няма кой да ми направи на кафеафтоматя ... До теб опрях. Мъкааа!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Забелязвам, женските го лаят. Поне във форума.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вероятно намекваш за копане на домати или каквото друго си посял там на ранчото. Инак красотата и ума са доста разтегливи понятия и варират в широки граници.
Наздраве!
Коментар
-
Мрънкалото е достигнал такваз възраст и общо физическо състояние, че дори и кучетата не го лаят кога върви по улицата.
Наздраве!
Коментар
-
Забелязвам, женските го лаят. Поне във форума.
Наздраве!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИначе самогонът за кънтри трябва да е от семейството на вискито.
Коментар
-
Мрънкалото е достигнал такваз възраст и общо физическо състояние, че дори и кучетата не го лаят кога върви по улицата.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Той и Чарлито Чаплина го можел по пет пъти наред, но все си търсел не умни, а младички. И доживял деветдесет. А Бонапарта го пратиха в изолация и го натровиха що си общувал с умни жени. Не предугадил до кво и до къде води това. Така е, заради некоя Хубава Елена абдалите стигат до о. Св. Елена. Наздраве за умереността при диренето на жена - не много умна, не съвсем красива, ама да ги може некои работи! По ваш избор.
Мечо
Коментар
-
А не бе, ще го оставим на кучетата...
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Знаех си, че не се пие правилно в тая кръчма. Самогон се лочка само с руски пънк!
В краен случай, с Любе или болотные.
Коментар
Коментар