Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
В краен случай, с Любе или болотные.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС какво го пиете това кънтри?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеИ да предложа за последно на Трак тази група, ако си пада по кънтри: https://www.youtube.com/watch?v=GHu6...917CDC51377BB3
Коментар
-
И да предложа за последно на Трак тази група, ако си пада по кънтри: https://www.youtube.com/watch?v=GHu6...917CDC51377BB3
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа прави... хм, мусака? Не са ни високи изискванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сяя, не разбрах в писането ти ( щот съм на 50 гр, а не щот не пишеш убаво и вярно ) дали предпочиташ само глупавите..., но ще се възползвам от цитата на Еразъм Ротердамски за тез създания ( демек умните ) ....
"На колкото по-умна се прави една жена, толкова по-глупава изглежда в очите на мъжете.."
За съжаление не моем кът Грую да рутимехем добри и умни, хем красиви, хем млади, хем готвачки и чистачки.....
Затова младите ги оставяме на отличниците....
.Имам един лафф - не е важно колко си умен, но е важно да се до тангентата на умните....Щот съм си малко проЗд ми идва комуникацията с умните, богатите и красивите...( Роналдо не се вписва в таз група от Човеци )...
Оффф, така съм скапан, че си мечтая да доживея до преклонната възраст на Тарантул...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНаздраве за умереността при диренето на жена - не много умна, не съвсем красива, ама да ги може некои работи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ба, как пък няма табла да играя!? Все ще си намеря по-интересни игри, де се играят от двама, па като взема да губя - кеф ти тиган, кеф ти тава ... /за нахлупване/
Наздраве!
П.П. Маниак бил Наполеон, ама го можел. По няколко пъти на вечер. И между моженията интелигентен разговор искал да води с дамата. Затова умна поръчвал на адютанта да търси.
Ама това теб не те касае, де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти па си много умна. - Срам за жена. Умните жени грозни и досадни. Наздраве за по-глупавичките прелестни създания, де не могат ти влезнат в следите и ти хванат спатиите!
"На колкото по-умна се прави една жена, толкова по-глупава изглежда в очите на мъжете.."
За съжаление не моем кът Грую да рутимехем добри и умни, хем красиви, хем млади, хем готвачки и чистачки.....
Затова младите ги оставяме на отличниците....
.Имам един лафф - не е важно колко си умен, но е важно да се до тангентата на умните....Щот съм си малко проЗд ми идва комуникацията с умните, богатите и красивите...( Роналдо не се вписва в таз група от Човеци )...
Оффф, така съм скапан, че си мечтая да доживея до преклонната възраст на Тарантул...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ето, на...! Веднага получи мъжка подкрепа
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ми ко да прави човека, като няма адютант....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Маниак бил Наполеон, ама го можел. По няколко пъти на вечер. И между моженията интелигентен разговор искал да води с дамата. Затова умна поръчвал на адютанта да търси.
Ама това теб не те касае, де.
Коментар
Коментар