If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сипи едно кафе, че съм снощна. С един колега ходихме да пием вино, щот времето твърде меланхолично, а той нещо не си пада по мачове и скука го беше налегнала. Като се прибрах, само дебелото псе прояви интерес към особата ми, всичко дръзнител се правеше, че спи..
Сутринта и кафе няма кой да ми направи на кафеафтоматя ... До теб опрях. Мъкааа!
Наздраве!
Проблем с нервите ли му се е получил.? Чакай, то за нервите хапчето беше розово ... Синьото поради какви необходимости се употребяваше?
Момент, ша са сетя
Наздраве!
Дърто, дърто, забравяш вече с какви средства разполагаш да манипулираш и тормозиш мускулестата сволоч. За пенсия си вече. Макар че веща жена в пенсия нема. Та затова в старчески дом да баеш на чичетата там.
Тракатрак, ти снощи да не си пил синьо апче и поради факта, че не си се възползвал от физическото му действие, те е треснало в тиквата...
Демек, много ум и мисъл са се събрали в празното пространство....
Наздраве !
Аааа, аз ппостоянно така ведър и нафукан без квито и да е хапчета. Женското внимание ме обласкава. И ме дарява с товааа... пресни яйчица, размекнати доматки, бананови корички, динени още и други доволства разни. Че и задоволства - въздушни целувки, показване на *Рот фронт", насочен към мойта морда и най-вече споделяне на изразителен кукиш. Знаят женорята как да те обградят с внимание. Наздраве за обгрижването!
Тракатрак, ти снощи да не си пил синьо апче и поради факта, че не си се възползвал от физическото му действие, те е треснало в тиквата...
Наздраве !
Проблем с нервите ли му се е получил.? Чакай, то за нервите хапчето беше розово ... Синьото поради какви необходимости се употребяваше?
Момент, ша са сетя
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Така е като знаеш как да привлечеш женското внимание. Малко антифеминизъм, малко пренебрежение към вещерските им способности, щипка бъзик и шепа съмнение в тонуса им и ще те залаят не, ами ще те изядат с джапанките доде мааш бански на три-четири хиляди километра далеч от тях нейде из Индийския океан. Но понеже не съм нито на Малдивите, нито на Сейшелите, та скимтят покрай задните ми части с надежда да разберат дали са бронирани и могат ли ги заапат. Мили палашчета!
Добро утро !
Така е като знаеш как да привлечеш женското внимание. Малко антифеминизъм, малко пренебрежение към вещерските им способности, щипка бъзик и шепа съмнение в тонуса им и ще те залаят не, ами ще те изядат с джапанките доде мааш бански на три-четири хиляди километра далеч от тях нейде из Индийския океан. Но понеже не съм нито на Малдивите, нито на Сейшелите, та скимтят покрай задните ми части с надежда да разберат дали са бронирани и могат ли ги заапат. Мили палашчета!
Рекох ти кафе да сипиш, а не да почваш да пишеш научна фантастика, тип "Приказки от иляда и еднъ нощ".
Наздраве!
Мечо
Как ше ме лаят като подвиват опашки кога ме видят. Ако им нося кокалче. А ти се загрижи за възрастта на оня спаружен дядка, де заблудително се самоназовава Чичо. Да се прекръсти на Дедо. Подготви кръщенето.
Сипи едно кафе, че съм снощна. С един колега ходихме да пием вино, щот времето твърде меланхолично, а той нещо не си пада по мачове и скука го беше налегнала. Като се прибрах, само дебелото псе прояви интерес към особата ми, всичко дръзнител се правеше, че спи..
Сутринта и кафе няма кой да ми направи на кафеафтоматя ... До теб опрях. Мъкааа!
Наздраве!
Мечо
Забелязвам, женските го лаят. Поне във форума.
Наздраве!
Вероятно намекваш за копане на домати или каквото друго си посял там на ранчото. Инак красотата и ума са доста разтегливи понятия и варират в широки граници.
Наздраве!
Не, не, за друго говора, макар с подобна изява. Например, прекопаване с мотиката с къса поличка в стойката на виден журналист, поемащ ръката на другара Тодор Живков. Също така бране на черешата по високите клони отново с работна къса поличка. И не на последно място, поливане на посевите с мокра фланелка, а може и без.
Мрънкалото е достигнал такваз възраст и общо физическо състояние, че дори и кучетата не го лаят кога върви по улицата.
Наздраве!
Как ше ме лаят като подвиват опашки кога ме видят. Ако им нося кокалче. А ти се загрижи за възрастта на оня спаружен дядка, де заблудително се самоназовава Чичо. Да се прекръсти на Дедо. Подготви кръщенето.
Той и Чарлито Чаплина го можел по пет пъти наред, но все си търсел не умни, а младички. И доживял деветдесет. А Бонапарта го пратиха в изолация и го натровиха що си общувал с умни жени. Не предугадил до кво и до къде води това. Така е, заради некоя Хубава Елена абдалите стигат до о. Св. Елена. Наздраве за умереността при диренето на жена - не много умна, не съвсем красива, ама да ги може некои работи! По ваш избор.
Вероятно намекваш за копане на домати или каквото друго си посял там на ранчото. Инак красотата и ума са доста разтегливи понятия и варират в широки граници.
Наздраве!
Мечо
Коментар