If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Откакто почнаха да продават хапчета в кръчмата, нещо се умълчахте там в клюшето...
Арахната си е закачил един жартиер и тренира кръвнишкя поглед. Не смея да го притеснявам, да не се получи някой сакатлък. Мислех да му вметна, че нещата търпят развитие и чорапите вече се лепят със силиконови лепенки, но той малко традиционалист си пада. По-добре да не му обърквам представите.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Там са чичетата. Аз съм бодър момък с неколко болежки, поради които гледам да не бодърствам прекалено. За мен другия дом - с фенери, жартиери и бонбониери.
Че ти кога отиде там, бре!? Не ти ли е рано още?
Наздраве!
Там са чичетата. Аз съм бодър момък с неколко болежки, поради които гледам да не бодърствам прекалено. За мен другия дом - с фенери, жартиери и бонбониери.
Добро утро! tnm снощна, а аз се вдетенявам ако е вярна приказката , че с възрастта се спи по - малко. В последно време с часове се успивам. Трябва ми кафе, ама като гледам кви си ги сервирате и като се има предвид , че не са подходящи за децата, ще си го сипя сама
и на tnm, ще сипя, че веща [ATTACH=CONFIG]n3353076[/ATTACH] жена от добавки не се нуждае. (Може да има непредвидими последици)
Готин , свеж ден, Кръчма!
Благодаря, Lelq! Да ни е сладко и на двете!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро! tnm снощна, а аз се вдетенявам ако е вярна приказката , че с възрастта се спи по - малко. В последно време с часове се успивам. Трябва ми кафе, ама като гледам кви си ги сервирате и като се има предвид , че не са подходящи за децата, ще си го сипя сама
и на tnm, ще сипя, че веща жена от добавки не се нуждае. (Може да има непредвидими последици)
Коментар