Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАз съм невинна и вдетинена !
Хай' наздраве по тоя повод!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОткакто почнаха да продават хапчета в кръчмата, нещо се умълчахте там в клюшето...
Събудих се по обед, а вече ми се спи зверски
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Палавник. Само внимателно кат махаш жартиера - дан те фрасне по носа, че съм чувала дето много боли
Наздраве!
П.П. Когато му дойде времето, всеки ще обере прахоляка от камбаната. Да пием, докато все още сме от правилната страна на зеления чим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Там са чичетата. Аз съм бодър момък с неколко болежки, поради които гледам да не бодърствам прекалено. За мен другия дом - с фенери, жартиери и бонбониери.
Колокольный звон. Очищающая вибрация звука.
https://www.youtube.com/watch?v=K8qd0cmMZXY
Наздраве!
П.П. Когато му дойде времето, всеки ще обере прахоляка от камбаната. Да пием, докато все още сме от правилната страна на зеления чим.Last edited by tnm; 29.06.2018, 14:18.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Че ти кога отиде там, бре!? Не ти ли е рано още?
Наздраве!
Колокольный звон. Очищающая вибрация звука.
https://www.youtube.com/watch?v=K8qd0cmMZXY
Коментар
-
Събудихме тялото, сега нещо и за душата и изчезвам в денят
https://m.youtube.com/watch?v=gS4Aw01QISk
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! tnm снощна, а аз се вдетенявамако е вярна приказката , че с възрастта се спи по - малко. В последно време с часове се успивам. Трябва ми кафе, ама като гледам кви си ги сервирате и като се има предвид , че не са подходящи за децата, ще си го сипя сама
и на tnm, ще сипя, че веща [ATTACH=CONFIG]n3353076[/ATTACH] жена от добавки не се нуждае. (Може да има непредвидими последици)
Готин , свеж ден, Кръчма!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нали та пратих в старческия дом. За там, за там.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро! tnm снощна, а аз се вдетенявамако е вярна приказката , че с възрастта се спи по - малко. В последно време с часове се успивам. Трябва ми кафе, ама като гледам кви си ги сервирате и като се има предвид , че не са подходящи за децата, ще си го сипя сама
и на tnm, ще сипя, че вещажена от добавки не се нуждае. (Може да има непредвидими последици)
Готин , свеж ден, Кръчма!
Коментар
-
Аххх, каква е тази скромност? Мигар, кога ми правиш компания за кафето, ще има нужда от такивата фармацефтични продукти
Наздраве!
П.П. Тцъ! Няма да надничам, щото центърът на равновесието ми леко неадекватен от снощи.
Благодаря за кафето!
Коментар
-
Наздраве!
П.П. Тцъ! Няма да надничам, щото центърът на равновесието ми леко неадекватен от снощи.
Благодаря за кафето!Last edited by tnm; 29.06.2018, 11:40.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не моа да забравя неща, дето са ми инстинкт. Щот Природата си знае работата. На едната част от човечеството е дала сила, а на другата - умението да направлява първата, как да я използва тая сила И не само силата, а всички други неща. С една дума - дамите сме мотиватори по рождение.
Наздраве!
П.П. Ко стана с кафето? Не те карам турско на джезве да правиш, сал копчето на автомата да натиснеш.
Коментар
-
Дърто, дърто, забравяш вече с какви средства разполагаш да манипулираш и тормозиш мускулестата сволоч. За пенсия си вече. Макар че веща жена в пенсия нема. Та затова в старчески дом да баеш на чичетата там..
Наздраве!
П.П. Ко стана с кафето? Не те карам турско на джезве да правиш, сал копчето на автомата да натиснеш.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар