If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Позна за полата и дължината й! Нещо ми орязаха и поста предишния, явно е бил в разрез с добрия тон. Макар, че не бях визирала имена или лица от форума Няма значение, като съм тръгнала да казвам "за теменугите и разни други неща" ми е все тая
Позна за полата и дължината й! Нещо ми орязаха и поста предишния, явно е бил в разрез с добрия тон. Макар, че не бях визирала имена или лица от форума Няма значение, като съм тръгнала да казвам "за теменугите и разни други неща" ми е все тая
КазАх ви че ако женките земат властта ше ни оставят на диета, баси. УмрЕх от глад.Давай Вълчо солетите. YNWA
Никоя уважаваща себе си жена не би подложила мъжете наоколо на диета. Щото на фона на добре охранен мъж всякоя дама /дори и закръглена в повече/ би изглеждала кат фиданка. Обвиненията ти са безпочвени
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е имам малко солети, ако искаш към бирата....За пържолите виж там оня хаймана, дето е оставил кръчмата на дамите, да иде до пазара и да вземе едно прасе!
Коментар