Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩото все се оплаквате от мъжете и аз затуй.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОооооп, яваш на завоите! Де съм споменала мъж!? Имам си дебело расово псе - бретан шпаньол /епаньол/. По цяла нош чатка с ноктите връз дъбовия паркетLast edited by B.Graham; 20.11.2012, 16:37.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНебой ся Бенжи,
те са нафсекъде ... баш ...
И да се съдЕреш от нерви и крещене, нема смениш ситоацията ...
Тва са вродени КАЧЕСТВА на една твърде голяма прослойка но сънородниците ни ...
....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩо говориш така върху мъжъ си ма каку ..?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПиснаА ми от ..... дребни души ... лицемерие ... и ...продажни душици
те са нафсекъде ... баш ...
И да се съдЕреш от нерви и крещене, нема смениш ситоацията ...
Тва са вродени КАЧЕСТВА на една твърде голяма прослойка но сънородниците ни ...
....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБе, нали правя ремонт. В четвъртък ще цикла паркета, ама не знам какъв лак ще подхожда повече на ноктите на дебелото псе - да оставя по-трайни следи кат бяга насам-натамLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНеска ко ?
Сичке ге е нъпънала филосовскосговнена мисловна ситуация .. ???
Или ?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеХо стаа, брадар ?
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар