Нещо за разбуждане да ми препоръчате?Моля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение1. Колето рече, че помещението за СПА е почти готово, пък за Максимус.... 2. Като обърнете по няколко питиета и вие вкупом мое да ги заместите
2. Внимавай какво си пожелаваш Има опасност след това да не ти се иска да погледнеш мъж повечеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи добре.Хвалъ за загрижеността.Само дето нема се разбереме за спъ кът и Маскисмус или като се викаха ония там пръчове.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКви принципи, бре!2 Аз от принципи не се ръководя.
Внимателни сме, щот не ви хокаме, оставяме ви да пийвате и най-важното не ви бием като изпаднете в невъзможност за самоотбрана.
И сме загрижени за вас - ха някой е изревал де за пиячка, де за салата, де за мезе и Артиту виднага отменя Колето, ако същия се е заблеел в 30 +. Че и музикално оформление ви прави
П.П Фаби също ви обгрижва,Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа взема да се очаткам тая вечер ама утре трябва с пияната глава да търгувам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКак?Пак по принцип де.
Внимателни сме, щот не ви хокаме, оставяме ви да пийвате и най-важното не ви бием като изпаднете в невъзможност за самоотбрана.
И сме загрижени за вас - ха някой е изревал де за пиячка, де за салата, де за мезе и Артиту виднага отменя Колето, ако същия се е заблеел в 30 +. Че и музикално оформление ви прави
П.П Фаби също ви обгрижва,Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНаздраве на всички!
Днес и мен ме е налегнало едно настроение...само за пийване след хубаво ядосване нали знаете какво гласи приказката "когато цъфнат теменугите е....л съм м.....а на другите"
... малко е силно, макар, че днес ми беше точно на място по някое време... "Родът човешки е безплодна нива, понякога цветя цъфтят на нея, но никога не зреят плодове"!
И накрая "с вяра в утрешния ден" освен многото гадове по света има и не толкова големи гадове, които заслужават поне една усмивка Така де всички сме шарени, малко черни, малко сиви, друг път цветни и добри.
хаха сетих се за оня виц със снахата и китката дето ако е у лево не е в настроение, ако е в дЕсно йоще по-зле и накрая що не си направи икебана
Чиърс !
Тва не е приказка, а Пеньо Пенев
Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майката на другите
и гледай ти да си добре.
Еби им майката на другите
и в себе си утеха намери.
И ако в себе си утеха не намериш,
еби си майката и ти!
Коментар
-
Наздраве на всички!
Днес и мен ме е налегнало едно настроение...само за пийване след хубаво ядосване нали знаете какво гласи приказката "когато цъфнат теменугите е....л съм м.....а на другите"
... малко е силно, макар, че днес ми беше точно на място по някое време... "Родът човешки е безплодна нива, понякога цветя цъфтят на нея, но никога не зреят плодове"!
И накрая "с вяра в утрешния ден" освен многото гадове по света има и не толкова големи гадове, които заслужават поне една усмивка Така де всички сме шарени, малко черни, малко сиви, друг път цветни и добри.
хаха сетих се за оня виц със снахата и китката дето ако е у лево не е в настроение, ако е в дЕсно йоще по-зле и накрая що не си направи икебана
Чиърс !There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНебой ся Бенжи,
те са нафсекъде ... баш ...
И да се съдЕреш от нерви и крещене, нема смениш ситоацията ...
Тва са вродени КАЧЕСТВА на една твърде голяма прослойка но сънородниците ни ...
....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩот дамите от тази кръчма, подхождаме с голямо внимание и искрена загриженост към представителите на ответния пол.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар