Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма,има.А и аз съм гладен.Дай да прегледаме минюту.
Начи има пълнен бройлер с ориз, булгур и гъби и моркове. Пуйка няма - Колето я помилваПатки не готви, щот мое да настане масов канибализъм у кръчмата
. Те, тва е!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАми то в тъз кръчма само двамата с теб пийм ром - черпи квото е останало от Кептана!
П.П Гладна съм. Ко има за хапване в заведението?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯ пак?!?!?Кой скръндза бил? Си се УбЪркала мислъ. Да видиш че не съм те чарпЪ к'вото душа ти иска.... и тялото.
!
П.П Гладна съм. Ко има за хапване в заведението?Last edited by tnm; 23.11.2012, 13:28.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Днес черпя с това Sade - Love Is Found - https://www.youtube.com/watch?featur...v=15WDBuvovXo#!There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТез две бутилки май му дойдоха много на Бенджи. Ми като е скрънза и си порка сам, сега душата му още не може да намери път към тялотоКой скръндза бил? Си се УбЪркала мислъ. Да видиш че не съм те чарпЪ к'вото душа ти иска.... и тялото.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Що стана пак да ги еВаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Що стана пак да ги еВа
А това не съм го пил.Тенк ю.Изглежда много добро.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДайте един "Капитан Морган".Два пъти. ....Ше им е.....а м.....а
Що стана пак да ги еВа
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаш.Леда после . На главата.Ако се наложи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКак ли пък няма да разреждам напитката с някакъв ти там ледLife won't wait for you.
Коментар
Коментар