Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПрез обедната почивка пристигам.давайте мИню.
сичко е по-поръчка ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРАЗМИСЛИ ЗА БИРАТА
1. Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки 2. Трябва да си знаеш мярката при пиене на бира , иначе може да изпиеш по-малко . 3. В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите. 4. Бирата не е кафе, една чаша не е достатъчна . 5. Половин час здравословен смях ни замества литър бира. 6. За нормалния човек една бира е таман, две бири са много, а три са малко. 7. Бирата не може да е твърде много - просто тоалетната е твърде далеч. 8. Погледнете света през бира и той ще ви се стори златен. 9. Ден без бира е загубен ден. .
Коментар
-
РАЗМИСЛИ ЗА БИРАТА
1. Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки 2. Трябва да си знаеш мярката при пиене на бира , иначе може да изпиеш по-малко . 3. В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите. 4. Бирата не е кафе, една чаша не е достатъчна . 5. Половин час здравословен смях ни замества литър бира. 6. За нормалния човек една бира е таман, две бири са много, а три са малко. 7. Бирата не може да е твърде много - просто тоалетната е твърде далеч. 8. Погледнете света през бира и той ще ви се стори златен. 9. Ден без бира е загубен ден. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДека са ви кюфтенцата, дами?Гладен съм.
http://www.bgwineshop.com/enira-reserva-2004.html?$&sl=bg%27
Малко е бутиково, но не вярвам това да е проблем за теб
П.П. Арти, не мога да закача линка. Помагай!Last edited by tnm; 18.11.2012, 15:06.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБе, аз днес по едно време бях на място където температурите се бяха свлекли до - 3 по Целзий. И мъгла ли имаше, дъжд ли валеше !?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар