Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наследствена, по рождение.
Къде е тука сега червеното вино, дето трябваше да го сипиш?
Наздраве !
пп Само виното не помага....Требва и универсалното лекарство, дето всичко оправя....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Виното им гола вода, а бирата като козя пикня.....
Метакса и Узо, друго не си заслужава в Гърция.
Тая "бира" - тяхната - наистина е уникум. Как могат да я пият? Защо изобщо я предлагат?
Та, в горещината /Тасоска/ - решавам, че една студена бира би ме върнала към живота... Надигам бутилката и предчувствам щастието от първия, освежителен гълток... Притварям очи в очакване на висшето благо... Ммммм...
Останах си със силно стиснати, затворени очи, защото бях напълнил устата си с т.нар. бира, а нямах и никакъв шанс да я върна незабелязано обратно в бутилката... Поставих паричките на масата с перфектната снежно-бяла покривка и се втурнах към морето /на 3-4 метра от мен/... Ресторантчетата са километри край брега...
Това не е помия, защото помията има някакъв що-годе /очакван/ мирис. Вероятно острият кози "аромат" да е близо до този на бирата, но не зная дали могат да се сравняват. В интерес на истината, по-късно си взех една бутилка "за в къщи". После, след като размислих, си казах, че не е необходимо да създавам лоши първи спомени у хората, които познавам, именно с подобна гадно-натрапчива миризма. Няколко месеца пазих бутилката в хладилника, но не посмях да я отворя. "Духът в бутилката" беше по-силен от мен! После я изхвърлих...
Всъщност, това беше единственото лошо нещо на Тасос, което остави кофти - спомен у мен. Другото беше Рай. Всъщност, как бих оценил раят, ако нямах възможност да правя сравнение и с произведение от "долния свят"? Дали ако в помийна яма изхвърлим няколко килца вмирисана риба - не би се получил тоя "аромат"? Е, не - рибата и помията биха имали по-"приятен" аромат!
/дано вече сте обядвали, защото аз съм на следобедното кафе/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтарческа анемия......
Феро- фолгама през ден, за един месец .
Къде е тука сега червеното вино, дето трябваше да го сипиш?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
А ти какво искаш ?
По кръчмите ли да проверява качеството и количеството на храната.....
Не стига , че Човека готви, прави вино и ракия, луканки, сушеници и т.н.....
Мрън, мрън.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Абе намаляват, после се покачват .... като борсата .....
Сега са ми забъркали някакъв бъркоч от мед и сусамен тахан. При първото кило в плюс към кръшната ми снага, спирам да го употребявам, дори да ми вдигне нивата на всичките железа и витамин В-та.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Едва ли ще му остане време - първом трябва да направи преглед на тенджери, тигани и кани ...
По кръчмите ли да проверява качеството и количеството на храната.....
Не стига , че Човека готви, прави вино и ракия, луканки, сушеници и т.н.....
Мрън, мрън....
Коментар
� -
За тебе топла сангрия ! Двойна доза ! ( направо не мога да се позная, колко съм ларш...)
И по-силната 1/3 част от семейството да ти разтрие петите и пръстите....
Дааа, туй време само за жени....Ние мъжете ( с Тракащия)си седим вкъщи и мислим за топлите неща в живота...
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
И на мен червено вино, че събрах бая студ днес. И кал газих, гарнирана със сняг и лед.
Наздраве!
И по-силната 1/3 част от семейството да ти разтрие петите и пръстите....
Дааа, туй време само за жени....Ние мъжете ( с Тракащия)си седим вкъщи и мислим за топлите неща в живота...
Наздраве !
Коментар
� -
Ти си запецнал от студ бре !!!
Черпя те едно червено вино, че си се одървил на неправилното място ...
Наздраве !
Мечо
Коментар
� -
Ти си запецнал от студ бре !!!
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Вино и маляки - ми как да ти кажа, малко като руснаци и шампанско или българи и уиски, ама шом те кефи. Аз лично никога не съм им харесвал вината, както и малоумната бира Митос, но за туристите стават, те са непретенциозни.
Конкретно - нямам идея къде го продават това у нас, но ако се свържеш с някой като мейк 98 може и да ти се случат нещата, те внасят почти всичко - въпрос на цена
Метакса и Узо, друго не си заслужава в Гърция.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Какакакъф съм бил? ..................
Наздраве !
Коментар
�
Коментар