Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Кака,Благодаря много за билките и мехлема.
Инвестора нещо не дава да пиша на лични.
Изпиках камъка,точно преди да взема билките от Еконта
Имам още един камък12-мм,ама той си е в чашката на бъбрека и за сега не ми пречи.
Бира за всички в кръчмата,за Кака,каквото си пожелае
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Груич, новини не гледаш ли? Натам ще ври и кипи вероятно, ти отиваш фастъци да печеш. За една таверна и едно сиртаки да се подлагаш на риск. Или ти щеш да гледаш от първия ред новата Шпанска експериментална война. Този път Насирийска. Кой ли ще се нас...ре натам? Горките хора, много ги наекспериментираха като морски свинчета.Пък и не съм ходил - една от много малкото страни в Европата, дето не съм я изръшнал, та да попека малко г@з там и толкова. Едва ли ше има нещо в Сирия - само си плямпат - Путин няма какво да противопостави без да стане огромен конфликт, затова ще си лае, Тръмпата, дори и да пусне нещо, ще е дребно и всички ще са шастливи и доволни. И победители
Наздраве, дали да пусна тото днес?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нали знаеш кое е по-лошото от петък, 13-ти!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит празник на Фатума! И днес да сте предпазливи, дори да празнувате. Аз се оттеглям в разумно омълчаване, че да не предизвиквам съдбата и нейните жрици.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кой да черпи, бре!? Моя лимит за тая година го изчерпах. Викам ти "наздраве", пък ти си сипвай каквото Колето е сложил на бара.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетая не беше ли Европа? Иначе след седмица съм там, дет се е раждала Хафрудитата, та д я видим става ли за нещо, не става ли (за всеки случай вземам и жената, ако Фрудита за нищо не става)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКои
Към гръцкия имам твърда невъзприемчивост. Много ц-ъкат, пак аз любим да ч-аткам. Наздраве за чатенето!
Арктика се казва така, щото учените с класическо образование ползвали елинското наименование на Баба ти Меца. Ама са нямали нафпредвид полярната мечка, де.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Щом черпиш, ама сложи да се види.
Мечо
Коментар
-
Старо куче, медалист!!!
Наздраве, мрънкало!
Коментар
-
КоиПървоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тея дето ги изброяващ са кротки женици. Аз съм от бесните
Наздраве!
П.П. С латинският, разбрахме, си зле. Как си с древногръцкия?
Коментар
-
При нашта Кака се объркват митовете, що кат се напие оплита краката и легендите като коя е. Важното е някой да я отнесе, шо както се е оралянкала може само канавката да открие. Освен това проблем има дали е богиня или жрица. Е, пише се бесна, демек от бесите. Още малко ще се само признае, че разсекла Орфея и му изяла сърцето, щото така правели по Индиите. Американофилка, Ко да я правиш. И ром пие. Наздраве!
Наздраве, мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетая не беше ли Европа? Иначе след седмица съм там, дет се е раждала Хафрудитата, та д я видим става ли за нещо, не става ли (за всеки случай вземам и жената, ако Фрудита за нищо не става)
Last edited by Trakatrak'; 12.04.2018, 18:50.
Коментар
-
Може да ми се наложи до някога да ползвам твоят челен опит
Мечо
Коментар
Коментар