Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не ходи никъде , извикай си линейка! Как ще ходиш , като не можеш и до кенефа да стигнеш !Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Благодаря за съветите.
Това не ми е за първи път,ама този път е страшно,не мога да се помръдна.
Тази инжекция каква е ,в спешното ли да ходя?Last edited by Lelq; 14.09.2017, 21:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Имам двойна дискова - с две отвратни кризи ( по месец...!!!) Много съм страдал и съм стигал до депресия за бъдещето си....
Затова мога да дам съветите си :
1. Диклак на хапчета( по време на хранене) или свещички.
2. Инжекция ( лекарите знаят каква ) без отлагане.....
3. Каквото имаш за мазане и масаж по гръбнака...Продължително и с увеличаваща се сила..,,
4. Има упражнения за отпускане....
- в легнало положение по гръб, разперваш ръцете на кръст и не ги местиш. Главата на ляво, краката на дясно - бавно и леко и обратно- 10 пъти...
След това свиваш краката и пак - главата на ляво, краката свити надясно....Може и малко помощ от жената - леко да натиска краката . Ръцете не ги мърдаш ....Има още едно положение, но като те отпусне малко болката.....
Съчувствам ти ( вил съм като куче от болка...) - два пъти съм бил в болница за операция .....Бягам и не ме интересува ...
За 10 бона от здравната каса, могат да те инвалидизират до гроб....
Аз се оправих само с масаж и акупунктура !!!!!
пп Задължително в бъдеще трябва да свалиш кила и да ти е стегнат корема....
Като стягаш коремните мускули местиш гръбнака в правилно положение ....
Късмет !
Това не ми е за първи път,ама този път е страшно,не мога да се помръдна.
Тази инжекция каква е ,в спешното ли да ходя?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Имам двойна дискова - с две отвратни кризи ( по месец...!!!) Много съм страдал и съм стигал до депресия за бъдещето си....
3. Каквото имаш за мазане и масаж по гръбнака...Продължително и с увеличаваща се сила..,,
- в легнало положение по гръб, разперваш ръцете на кръст и не ги местиш. Главата на ляво, краката на дясно - бавно и леко и обратно- 10 пъти...
След това свиваш краката и пак - главата на ляво, краката свити надясно....Може и малко помощ от жената - леко да натиска краката . Ръцете не ги мърдаш ....Има още едно положение, но като те отпусне малко болката.....
Съчувствам ти ( вил съм като куче от болка...) - два пъти съм бил в болница за операция .....Бягам и не ме интересува ...
Късмет !
Ти си бил по-обстоен в препоръките. И най-вече - казваш му ги от "първа ръка".
Аз имам наблюдения върху страданията на майка ми. Направи ми впечатление обаче, че с възрастта при нея кризите отшумяха.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПомагайте хорица,вцепених се,сецнах се не мога да помръдна от леглото
Вземам болкоуспокояващо,не действа,мажат ме с някви мазила,не действа,до тоалетна не мога да отида
Баси,наведох се и край.....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПомагайте хорица,вцепених се,сецнах се не мога да помръдна от леглото
Вземам болкоуспокояващо,не действа,мажат ме с някви мазила,не действа,до тоалетна не мога да отида
Късмет !
Коментар
-
Децата не са оправдание!
Аз имам две.
Каката като беше на 5 съм я водил на другия край на земното кълбо на 10 часа разлика с България.
Малкия разбоник на месеци го ръчках из цялата северен рейн вестфалия-дортмунд,ессен,дуизбург,кьолн и т.н.
На година и 4 месеца в Лондон му разказах играта,от сутрин до вечер обиколки из цял Лондон.
Та както казах :децата са ръчна спирачка,само ако си с такава нагласа.
Сега събирам левчета и двулевки и като напълня 3 кутии от капсули на нескафе, ще идем с жената до Малдивите или Бали, а дотогава - мечтииии
П.С. И внимавай с разните там навехвания и разтягания - аз редовно разтягам, щото се пресилвам за нещо, а сила имам, но гъвкавостта вече поизчезна. Пий едно хубаво уиски - ако няма полза, няма да има и вредаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Tи младееш, нали затова ходи до Алпите, че да те поддържат вечно млад с ЦЕРН-а
Пък аз с тези чавета съм си за никъде вече - то човек си живее живота, докато няма деца, после или живее техния живот, или живее собствения си през тях, което е горе-долу едно и също. Та така, дърт съм вече, щом и откакто се родиха децата не съм ходил по чуждо - явно не съм вече най-по, както обичаше да се изразява като превъзходна степен сестрата на баба ми, Бог да я прости.
Уф, наздраве - ханпнах един врат, ама не го полчх с нищо
Аз имам две.
Каката като беше на 5 съм я водил на другия край на земното кълбо на 10 часа разлика с България.
Малкия разбоник на месеци го ръчках из цялата северен рейн вестфалия-дортмунд,ессен,дуизбург,кьолн и т.н.
На година и 4 месеца в Лондон му разказах играта,от сутрин до вечер обиколки из цял Лондон.
Та както казах :децата са ръчна спирачка,само ако си с такава нагласа.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Груйо,дръж се бе,и аз съм ходил в Ница и Монако,а не съм стар
Пък аз с тези чавета съм си за никъде вече - то човек си живее живота, докато няма деца, после или живее техния живот, или живее собствения си през тях, което е горе-долу едно и също. Та така, дърт съм вече, щом и откакто се родиха децата не съм ходил по чуждо - явно не съм вече най-по, както обичаше да се изразява като превъзходна степен сестрата на баба ми, Бог да я прости.
Уф, наздраве - ханпнах един врат, ама не го полчх с нищоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не, бях с жената. И имаше много рускини - някой ги беше излъгал, че е много яко в Ница, пък то само чакъл, при това от най-едрия. Но пък имаше много скъпи магазини, та е нещо като Милано, но на морето. Най-хубавото в Ница е, че билетът до Монако е 1 евро с буса - супер далавера си е, а Монако вече е друга бираЕх, спомени, стар съм явно
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Извинявам се Лелче !
И ти голям Човек !!!
Получаваш черно,късо, двойно ( кът ти се разтупти сърцето, за мен да се сетиш)
пп Аз визирах само мъжката част от форума, но дет се вика, убаво е да почерпите по баница ( 2-3 пъти на седмица )
Ееее, Тянка може и на година.....
Наздраве, че нещо ме депресира количеството на работата, която се стоварва върху измъчените ми рамене...Абе и от мъжката част , само Грую визира , ама айде , няма да го правим на въпрос. Готин ден на всички !
Last edited by Lelq; 14.09.2017, 16:06.
Коментар
Коментар