If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тракашият, ти не беше ли дрЪт за тея работи, бре, дето само си трака, а не рипа Липсват ми тракаши и рипащи емотиконки, затова съм със стандартните на сайта. Ай наздраве, аз летя към Италия днес, че празник има да се посреща, така че
Какакакъф съм бил? Дрът си ти що пушилякот и ядот ти увредили кръвоносната система и не ти стига кръфта до....... главътъ.Добре да се прекараш в Талията! Наздраве за талянките! Може ги слушам с часове без да ме ядосат. Що нищо не им разбирам. Па темпераментни иначе.
Не, не, рекох си, за да ма отклони от щерката може е пратил некое опитомено от него моди, но явно ни едно още не е опитомил.
Тракашият, ти не беше ли дрЪт за тея работи, бре, дето само си трака, а не рипа Липсват ми тракаши и рипащи емотиконки, затова съм със стандартните на сайта. Ай наздраве, аз летя към Италия днес, че празник има да се посреща, така че
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тук е мястото да питам старите кучета - ей-това къде в България може да се поръча/купи?
Вино и маляки - ми как да ти кажа, малко като руснаци и шампанско или българи и уиски, ама шом те кефи. Аз лично никога не съм им харесвал вината, както и малоумната бира Митос, но за туристите стават, те са непретенциозни.
Конкретно - нямам идея къде го продават това у нас, но ако се свържеш с някой като мейк 98 може и да ти се случат нещата, те внасят почти всичко - въпрос на цена
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Последно - представител на модературата или щерката?
Наздраве!
П.П. Много объркващи послания му пращаш и по тази начин му даваш възможност да увърта.
Не, не, рекох си, за да ма отклони от щерката може е пратил некое опитомено от него моди, но явно ни едно още не е опитомил. Наздраве за опитомените лисички по Екзюпери.
Да се пофаля, цяла нощ без парно и под юрганя чак се изпотих. Бях подготвил да включа печка, но не се наложи. Сега проверявам из леглото да не би Чичи да ми е пратил некое моди ме топли, ма не намирам. Само за себе се грижи това чиче. Наздраве за Топлофикация и нейните изнурени аварийници! Дано оправат работата.
Последно - представител на модературата или щерката?
Наздраве!
П.П. Много объркващи послания му пращаш и по тази начин му даваш възможност да увърта.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да се пофаля, цяла нощ без парно и под юрганя чак се изпотих. Бях подготвил да включа печка, но не се наложи. Сега проверявам из леглото да не би Чичи да ми е пратил некое моди ме топли, ма не намирам. Само за себе се грижи това чиче. Наздраве за Топлофикация и нейните изнурени аварийници! Дано оправат работата.
А, такаааа, ей за това ви уважавам - веднага се сещате кое е важното, а аз се лигавя с количка. Нищо вчера сипнах една голяма Сунгурларска за един бизнес обяд, та и останалите, дето уж бяха на сокчета, взеха по 1 малко.
И понеже сме само квалитетни пиячи тук, ще зачерпя (зарад 4i40, че ми вика ГАД ) с едно от най-престижните вина, дето са произвеждани у нас - няма го вече, а що бутилки съм изпил и раздал - малииии. Наздраве
Тва е комплимент, бре !
Мойто печено стана, аз си допих втората чаша и за ваше здраве и сега бавно бавно се запътвам към спалнята....
Бих поканил "моето" прекрасно моди, но дет се вика, на моята възраст каквото дошло, все е кяр за душата...
Коментар