Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бее, днес пак ме изтрила тва малкото алексче 262....
Нещо се задява с чичката .....
От убавата музика на Тракащия съм настроен пораженчески.....Демек падам на гръб и квото е научило, научило.....
Наздраве, че да не става зян мезето на Грую!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Няма червена точка.....Затова се надай на оперираната си фантазия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНачи, само се пие туканка, а едно време, в едно позабравено шоу, лозунгът (по съвременно му слоган) беше: "Малко се пие в тази държава"....
Та сега съм се надумкал със скара от "Майстор Миро" - 'ич не ги тачим шумадийците, ама скарата си е скара и е международна, та наздраве - не смея да кажа, че сега ръгам количка, за да си засладя малко, че след почти кило чисти мръвки, без 'ляП, не си е работа да си на работа...
Сипах си още една чаша вино....Бах маа му, при толкова мезета как да не порка червено вино човек !!!
пп Голяма гад си ГРУЮ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Кое това другото нещо? От латекс ли? Да не стане авария, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ща замолим модературата /вий с 4i40 при тях сте вървежни/ , до емотиконите да цопнат една голяма червена точка /демек, ща предупреждаваш аудиторията/. И да ти видим тогаз фантазията ... или оправданията.
Наздраве!
Нещо се задява с чичката .....
От убавата музика на Тракащия съм настроен пораженчески.....Демек падам на гръб и квото е научило, научило.....
Коментар
-
Няма проблем ...
И сътъра.... за да ти скъся пръстите с по 2 фаланги....
пп И още нещо....
Коментар
-
Ох, горкото Чиче, как ще дундурка и ще го подмокрят. Засрами се, жените 18+ са обществено достояние, а не на ревнивите им бащи. Раждаемостта трябва се повишава. Наздраве за грижливите дядовци!
П.п. На срещата на форума да се явиш с дъщерята.
И сътъра.... за да ти скъся пръстите с по 2 фаланги....
пп И още нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ща замолим модературата /вий с 4i40 при тях сте вървежни/ , до емотиконите да цопнат една голяма червена точка /демек, ща предупреждаваш аудиторията/. И да ти видим тогаз фантазията ... или оправданията.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНачи, само се пие туканка, а едно време, в едно позабравено шоу, лозунгът (по съвременно му слоган) беше: "Малко се пие в тази държава"....
Та сега съм се надумкал със скара от "Майстор Миро" - 'ич не ги тачим шумадийците, ама скарата си е скара и е международна, та наздраве - не смея да кажа, че сега ръгам количка, за да си засладя малко, че след почти кило чисти мръвки, без 'ляП, не си е работа да си на работа...
Коментар
-
Life won't wait for you.
Коментар
-
Кат прочетох началото, реших, че ще ме караш с паветата да си удраммм..... главътъ. Фантазии имам много, ама ако взема ги разправам ше закрият темата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3167598[/ATTACH]
Наздраве, Съкровище!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Начи, само се пие туканка, а едно време, в едно позабравено шоу, лозунгът (по съвременно му слоган) беше: "Малко се пие в тази държава"....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
башшш.
П.п. На срещата на форума да се явиш с дъщерята.
Коментар
Коментар