If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Подлец съм аз. Ама тез пържотии не са ми на дневен ред. Оскарена скумрийка с картофена и зелена салатка са ми изпитанието днес. Десертите нема споменавам, че ще получиш жлъчна криза.
Оня ден пекнах на скарата две карагьзки (черноочки), по кило и половина сека, пресни, почти мърдаха още.
Фкусно!
Глей са ква си гад, аз тука спортувам да вризам у форма за летото ти кви манджи плющиш...
Подлец съм аз. Ама тез пържотии не са ми на дневен ред. Оскарена скумрийка с картофена и зелена салатка са ми изпитанието днес. Десертите нема споменавам, че ще получиш жлъчна криза.
Айде на пазаря! Купих агнешкото. Утре отивам на хамака и ще постя с вас на Велика събота чак до полунощ в сумрака. Стискам ви палци, много мина, малко ви остана.
Още малко, не остана. Наближава краят на постито. Айде, че ми писна да ви съчувствам. Време е и вий да засучете доволни, облажени, сити усмивки. Дори Чиче ще може да хапне два-три охлюва, що на тез неговите години само такова месце се позволява. Да не говорим за Груича, дето цял овен готов да напъха в пещта.
Тоя чичо е жеУезен! Леля - тук, пред всички - недвусмислено заяви, че мрази баницата!!!..., ама чичо я предумал - мъж на място!!!
Та - точи тя баницата - и дори си пее! Доволната жена така си пее..., докато прави какво? - баницата!!!..., защото е правила какво?... гребала, гребала, гребала... ))
Па чичо - и загадъчен го раздава... Не помнел, ЩООО жена му прави баница..., нито пък как вече е заобичала баницата, която до вчера мрррр...ззззеше!
................................................
Ако правите баницата във Венеция - то сте и предвидливи: листите си ги носите от тук, разбира се! Българският дух!... дух!...дух!... ))
4i40 си има леля за баници - майстор с точилката ! Даже не и се налага да носи листи, сама ги точи
Добро утро !
Откъдето и да го погледнеш, все еднакво дрът изглежда ....
Аз съм целият у мускулна треска ...Взех гондола не с двигател, да ми е лесно а с гребла.....Гребах, гребах...Ребах,. Ребах...Еба..х...Еб..ах... и га се събудих.... целият потен....а жената праи баница на закуска...Хич не помня щооо...???
Е па, мерак имаше да ме прекара, ама не му се стекоха обстоятелствата. Стига сега с таз софистика за отвличане от основния параметър на сделката - прати снимки, а аз след обстоен обзор ще му препратя.
Наздраве!
Знам аз, че всички истории около теб се въртят покрай прекарването. Но ти не им се даваш. На историите, де.
Коментар