If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сигурно се имаш за светилник на форума. Наздраве с масло за светилник. Бързо пий, че се изпарява. Едно шишенце-светлик ми подариха и маслото изфиряса за има-няма две лета.
По-вероятно ще да е, щот леля го "светва" от време навреме с точилката.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сигурно се имаш за светилник на форума. Наздраве с масло за светилник. Бързо пий, че се изпарява. Едно шишенце-светлик ми подариха и маслото изфиряса за има-няма две лета.
Сереозно!? Бил си без връзка толку дни и не си се гътнал... !?
Хвала на такивата граждани и селяни!
Наздраве!
П.П. Най-обичам да отида на почивка, там къде няма нет и обхват на мобилните телефони. Ма, другите 2/3 пълноправни членове на домочадието много страдат
Аа, връзка имах, но не с форума. От таблета нещо не успях влезна. С телефона не съм пробвал. Навремето дълго се съпротивях на гсм-манията, но вилата ме сломи. Тук май не са оправили мобилната версия.
Да ти е сладко. На мен ми бе. Сутринта като видех, че имам връзка, си рекох, сега един по един до един.
Сереозно!? Бил си без връзка толку дни и не си се гътнал... !?
Хвала на такивата граждани и селяни!
Наздраве!
П.П. Най-обичам да отида на почивка, там къде няма нет и обхват на мобилните телефони. Ма, другите 2/3 пълноправни членове на домочадието много страдат
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар