If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много любим да изнервам дамите! Ама и те любят да ги изнерват шо се доказват. А пък от рано сабален, щот от греенето през нощя чак сега на петия ден се темперира компа. Колкот до кавето, шчекаш неколко месеца докат пукне кукавато лято, лято - уааааа!
Ти ща флезиш в местообитанието, тогаз ща снимам как бягаш на зиг заг и ща кача да та гледат у Кръчмата къф си бързак.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Кой ни рани?
Ти луд ли си?
Софиянци ни взимат даже паричките!!!
Пристанище,Летище...
Какво произвежда София????
А пък конкретно в моя случай Руснаците ме хранят!!!!
Аз за редовите хаймани, де пръскат по капаните, ти думам. Не за душманите.
Още не отворил очи и почва за прави забележки. Алоооу, това тук Кръчма, а не партийно събрание с другарски съд, чи да плюйш както ти дойде.
Черпи сега ено ирланско кафе,че мъ изнерви!!!
Много любим да изнервам дамите! Ама и те любят да ги изнерват шо се доказват. А пък от рано сабален, щот от греенето през нощя чак сега на петия ден се темперира компа. Колкот до кавето, шчекаш неколко месеца докат пукне кукавато лято, лято - уааааа!
Кой ни рани?
Ти луд ли си?
Пристанище,Летище...
Абе, я ударете една сапунка на плажа, че ще ми се очерни банскиту
Кой ни рани?
Ти луд ли си?
Пристанище,Летище...
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Вуци вият вън, зъби тракат! Чиче, къде ги видя тия вълци? Ти като си в средата на полето, аз съм в средата на селцето. Докато само можех ве чета установих къф пророк съм. Мибова разкри, че чертичките са нашивки, а не санкции за простъпки към Техни Сфетейшестфа. Значи верно си млад-жан на пиянде-темата. А пък Ам-Ам-дамката даже почерпи, което стопява ледовете, следователно на следващата среща на форума може да седим от двете й страни и да й наливаме.
Грую, ЧРД на патерица и да се не увличаш с монтажната пяна. Кака да не се учи на лошо от мен и да не се подмазва с почерпки на Тех. Сфет., тъй като това моя територия, понеже с гъвкаф гръб и имам лакейски поднос.
Пък Емиль да не забрава, че софиянци ги ранят, не са само руснаците. Наздраве на командата!
Още не отворил очи и почва за прави забележки. Алоооу, това тук Кръчма, а не партийно събрание с другарски съд, чи да плюйш както ти дойде.
Черпи сега ено ирланско кафе,че мъ изнерви!!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
ГолЕм си Трака !
Аз днес по обяд ще отида за 2 дни в Дивото.
Жената ми мрънка от сутринта, че съм луд и е приготвила здравец със светена вода ......
Наздраве !
В Диво поле вълци и чакали блещят очички насрещу ти и татари дебнат да замъкнат некоя мома. Ама ти се не бой, ако имаш руска тройка и шейна, ще се измъкнеш. Ако нямаш, значи все ти е тая, гааааааа....
Добро утро !
ГолЕм си Трака !
Аз днес по обяд ще отида за 2 дни в Дивото.
Жената ми мрънка от сутринта, че съм луд и е приготвила здравец със светена вода ......
Вуци вият вън, зъби тракат! Чиче, къде ги видя тия вълци? Ти като си в средата на полето, аз съм в средата на селцето. Докато само можех ве чета установих къф пророк съм. Мибова разкри, че чертичките са нашивки, а не санкции за простъпки към Техни Сфетейшестфа. Значи верно си млад-жан на пиянде-темата. А пък Ам-Ам-дамката даже почерпи, което стопява ледовете, следователно на следващата среща на форума може да седим от двете й страни и да й наливаме.
Грую, ЧРД на патерица и да се не увличаш с монтажната пяна.
Кака да не се учи на лошо от мен и да не се подмазва с почерпки на Тех. Сфет., тъй като това моя територия, понеже с гъвкаф гръб и имам лакейски поднос.
Пък Емиль да не забрава, че софиянци ги ранят, не са само руснаците. Наздраве на командата!
Баси минах на бира
Днес в Бургашко беше 15° по едно време следобед,изтипосахме се на капаните до морето и така, докат мръкне....
Ех хубава е тая провинция до морето,еле като ги няма столичани
Наздраве.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Благодаря на всички, ако има непочерпени виртуално, могат да дойдат днес на реална почерпка - с момчетата от фентъзито на форума ще се събираме да гледаме Арсенал и Челси от 14.30 в Суит-а на Фестивална. Заповядайте, ще почерпя. Наздраве с айрянче, засега
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар