Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak'; 05.02.2017, 12:49.
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Абе, я ударете една сапунка на плажа, че ще ми се очерни банскиту
между другото на Градския плаж не съм ходил повече от 15 годиниАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКой ни рани?
Ти луд ли си?
Софиянци ни взимат даже паричките!!!
Пристанище,Летище...
Какво произвежда София????
А пък конкретно в моя случай Руснаците ме хранят!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВуци вият вън, зъби тракат! Чиче, къде ги видя тия вълци? Ти като си в средата на полето, аз съм в средата на селцето. Докато само можех ве чета установих къф пророк съм. Мибова разкри, че чертичките са нашивки, а не санкции за простъпки към Техни Сфетейшестфа. Значи верно си млад-жан на пиянде-темата. А пък Ам-Ам-дамката даже почерпи, което стопява ледовете, следователно на следващата среща на форума може да седим от двете й страни и да й наливаме.
Грую, ЧРД на патерица и да се не увличаш с монтажната пяна.
Кака да не се учи на лошо от мен и да не се подмазва с почерпки на Тех. Сфет., тъй като това моя територия, понеже с гъвкаф гръб и имам лакейски поднос.
Пък Емиль да не забрава, че софиянци ги ранят, не са само руснаците. Наздраве на командата!
Черпи сега ено ирланско кафе,че мъ изнерви!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
ГолЕм си Трака !
Аз днес по обяд ще отида за 2 дни в Дивото.
Жената ми мрънка от сутринта, че съм луд и е приготвила здравец със светена вода ......
Наздраве !
Коментар
-
Вуци вият вън, зъби тракат! Чиче, къде ги видя тия вълци? Ти като си в средата на полето, аз съм в средата на селцето. Докато само можех ве чета установих къф пророк съм. Мибова разкри, че чертичките са нашивки, а не санкции за простъпки към Техни Сфетейшестфа. Значи верно си млад-жан на пиянде-темата. А пък Ам-Ам-дамката даже почерпи, което стопява ледовете, следователно на следващата среща на форума може да седим от двете й страни и да й наливаме.
Грую, ЧРД на патерица и да се не увличаш с монтажната пяна.
Кака да не се учи на лошо от мен и да не се подмазва с почерпки на Тех. Сфет., тъй като това моя територия, понеже с гъвкаф гръб и имам лакейски поднос.
Пък Емиль да не забрава, че софиянци ги ранят, не са само руснаците. Наздраве на командата!
Коментар
-
Благодаря на всички, ако има непочерпени виртуално, могат да дойдат днес на реална почерпка - с момчетата от фентъзито на форума ще се събираме да гледаме Арсенал и Челси от 14.30 в Суит-а на Фестивална. Заповядайте, ще почерпя. Наздраве с айрянче, засегаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Значи Греъма черпи много квалитетно за мое здраве, че днес имам РД - та да съм жив и здрав
Щи пиша лично, ма няма да е днес
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Значи Греъма черпи много квалитетно за мое здраве, че днес имам РД - та да съм жив и здрав
Щи пиша лично, ма няма да е днес
Ето !!!
Макар и притоплено, със задна дата, ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
МНОО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар