If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаеш, че всички сме в "кюпа")))) Да запазим неподправеното си чувство за хумор и самоирония. И все пак не сЪм ли право!???))) Недей да се сърдиш живеем все повече вав облачни светове (облъчни технологии) Виж как се оказа, че и скапаняка Лев Валенса се оказа че е писал доноси ... за пари.(пфу каква мижитурка) Така че колко по--добре ни е на нас да сме само в кръчмата очаквайки келнерката))))))) (за мен - келнера) )))))
Даже когато си полегнало, пак си право !
пп бях на масата, когато по радиото съобщиха за Валенса...Мина ми желанието за втората доза от 30гр....
Живеем в интересни времена ....пълни с боклуци....
Знаеш, че всички сме в "кюпа")))) Да запазим неподправеното си чувство за хумор и самоирония. И все пак не сЪм ли право!???))) Недей да се сърдиш живеем все повече вав облачни светове (облъчни технологии) Виж как се оказа, че и скапаняка Лев Валенса се оказа че е писал доноси ... за пари.(пфу каква мижитурка) Така че колко по--добре ни е на нас да сме само в кръчмата очаквайки келнерката))))))) (за мен - келнера) )))))
Все пак трябва да уточниш как си представяш келнера. Само по папийонка? ))... а може би - дали има и очила над папийонката?... /върху лицето си, де/ ))
Пак прецака работата с това уточнение... Тъкмо се замечтах за бири....
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар