кой е Ламбо,бързо да вади почерпка!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Късно е за каве, рано е за питие....
Светли празници със светло пиво !
Наздраве за именниците !
пп Май черпенето ще е от мен !Наздраве с масло за светилник. Бързо пий, че се изпарява. Едно шишенце-светлик ми подариха и маслото изфиряса за има-няма две лета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И само това!!? Нещо като кафе или чай с подобрител няма лЕ!?
Светли празници със светло пиво !
Наздраве за именниците !
пп Май черпенето ще е от мен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Успешна седмица !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ съм от редовните хаймани бре,ей ся се прибирам от капаните,ядох мидена супа
Апропо тук има ли таквиз глезотийки?
Кака?
Коле?
нещо асортимента...... да подменим...
не,че съм капризен,ама...
Наздраве!
П.П. И на бялото вино не съм фен, затова ще са ми мезе за ракията.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ съм от редовните хаймани бре,ей ся се прибирам от капаните,ядох мидена супа
Апропо тук има ли таквиз глезотийки?
Кака?
Коле?
нещо асортимента...... да подменим...
не,че съм капризен,ама...
Коментар
-
Сереозно!? Бил си без връзка толку дни и не си се гътнал... !?
Хвала на такивата граждани и селяни!
Наздраве!
П.П. Най-обичам да отида на почивка, там къде няма нет и обхват на мобилните телефони. Ма, другите 2/3 пълноправни членове на домочадието много страдат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Да ти е сладко. На мен ми бе. Сутринта като видех, че имам връзка, си рекох, сега един по един до един.
Хвала на такивата граждани и селяни!
Наздраве!
П.П. Най-обичам да отида на почивка, там къде няма нет и обхват на мобилните телефони. Ма, другите 2/3 пълноправни членове на домочадието много страдатПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нивгаж не съм имала притенция, дето да съм дама.
П.П. Не съм са фрапирала, ами съм са газирала. Сипи нещо и не ме дразни!!!
Коментар
-
Каке, фикни едно фрапе, че много си се фрапирала. То сега модерно дамите да черпят.
П.П. Не съм са фрапирала, ами съм са газирала. Сипи нещо и не ме дразни!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти ща флезиш в местообитанието, тогаз ща снимам как бягаш на зиг заг и ща кача да та гледат у Кръчмата къф си бързак.
Наздраве!
Коментар
-
Много любим да изнервам дамите! Ама и те любят да ги изнерват шо се доказват. А пък от рано сабален, щот от греенето през нощя чак сега на петия ден се темперира компа. Колкот до кавето, шчекаш неколко месеца докат пукне кукавато лято, лято - уааааа!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКой ни рани?
Ти луд ли си?
Софиянци ни взимат даже паричките!!!
Пристанище,Летище...
Какво произвежда София????
А пък конкретно в моя случай Руснаците ме хранят!!!!
Коментар
Коментар