Страхотен мач, който може да те държи на тръни постоянно. Поздравления за Григор! С тази игра и този треньор може да постигне много, явно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, за здравето на Григор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКаква е таз сладкарница?
Един крем-карамел за мен.
Гришо-Браво на момчето.
Наздраве за него.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Остави, още ме е яд! Наздраве от мъка!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКаква е таз сладкарница?
Един крем-карамел за мен.
Гришо-Браво на момчето.
Наздраве за него.
Коментар
-
Твърде си квалифицирана и взискателна. Не мое те изхраним. Ше кажа на Чиче шо камък извади от нивата, да го лъска и праща на Шипка до поискване. Кога прегладнееш и чакъл ше проядеш.
Наздраве с нещо крепко, зарад ниските температури, дето се вихрят навън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мани го тоз розови кварц. Аз харесвам камъне барем от 8 и нагоре по скалата на Моос.
Наздраве!
Коментар
-
Е, щом щеш камъни да ядеш...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз съм почитател на лъскавите камъчета, не там на някви си смоли.
Наздраве!
П.П. Вървя си днес по шосето, щот тротуарите в сняг над коляно. И си ходя както ме е учил тати - с лице към движението. Гледам, един шофьор ме бързо приближава и така по моя преценка, може да ме отнесе. Стъпам плътно до преспите, той продължава да ми налита. Качвам се връз преспите, той пак държи у ляво. В последния момент ме заобиколи. Цъка си на телефона и не го интересува тежката пътна абстановка.
Та..., народа съвсем превъртя, Trakatrak!
Коментар
-
Аз съм почитател на лъскавите камъчета, не там на някви си смоли.
Наздраве!
П.П. Вървя си днес по шосето, щот тротуарите в сняг над коляно. И си ходя както ме е учил тати - с лице към движението. Гледам, един шофьор ме бързо приближава и така по моя преценка, може да ме отнесе. Стъпам плътно до преспите, той продължава да ми налита. Качвам се връз преспите, той пак държи у ляво. В последния момент ме заобиколи. Цъка си на телефона и не го интересува тежката пътна абстановка.
Та..., народа съвсем превъртя, Trakatrak!
Коментар
Коментар