Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ама с канела ли? Неколко поста надоле Тянка набучила канелени пръчки в блудкаво чайче. Вземай и хрускай, че ориза не го е сварила. Много трябвало го брои и оглежда зърно по зърно. Така е със старото поколение, уставно чистят ориза.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Сутлаш?
П.П. Добре ме подсети. Утре това ще е десерта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениестига бе чичо, направи си салата с моркови )))) замислих се каква ли музика би ни предложила леля тази вечер ака беше тук!?!?!?
Имаше една приказка - аз му правя сьомга със сметана, той си сака шаран с лук....
Толкуз ми е гот, че се чудя кого да "прецакам" таз вечер..
пп С Лелчето сме се разбрали - аз се покривам и тя се появява......
пп да илядеете !!!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да не го дъвчеш зрънце по зрънце .....Тогава идва мъката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ама с канела ли? Неколко поста надоле Тянка набучила канелени пръчки в блудкаво чайче. Вземай и хрускай, че ориза не го е сварила. Много трябвало го брои и оглежда зърно по зърно. Така е със старото поколение, уставно чистят ориза.
Да не го дъвчеш зрънце по зрънце .....Тогава идва мъката....
Коментар
-
Добро утро ... !
Бахти деня....
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......
Колкото точки, толкова ядове....
Добре , че има 30 гр дюлева и бутилка сангрия за двама......( все повече ми допада туй питие...) Кът съ знам що за ебач.....пардон пияч съм....очаквам 2 дни махмурлук.....
Наздраве !
Хич нямам намерение да ви прегръщам и цункам по челата....
Лека ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Сутлаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Няма крем-карамел. Тук изискана Кръчма - Колето забъркал брюле.
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, за здравето на Григор!
Коментар
Коментар