If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде сте, бе, ценители и оценители? Днес докато гледах тениса и ските в Политиката ми взеха здравето ги светкам по некои въпрози. Та сега може пийна едно на по-сладки приказки. Ако не сте се успале и още ви рано за наздравици.
Наздраве!
П.П. С тоз жив огън и ний да допренесем са пушилката, дет се е спуснала над Големо село.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Къде сте, бе, ценители и оценители? Днес докато гледах тениса и ските в Политиката ми взеха здравето ги светкам по некои въпрози. Та сега може пийна едно на по-сладки приказки. Ако не сте се успале и още ви рано за наздравици.
каквото се получило, такова
Днес и без това чез ми спряха тока за 4 часа, та добре че беше алкохола, иначе не знам какво щехме да правим, щото се топля с климатици. Дано винаги има алкохолец, че иначе лошо ни се пише. Наздраве за всички майки, жени и дъщери чешки!
Днес се размотавахме с един съсед от старата махала по Ринг мола и преди малко се обажда жена му да го издирва. Като я успокоих, че пътува към нея, ми се оплака, че от четири часа ток няма с няколко неуспешни пуска. И понеже изключили парното, та се греят на ток и сега седи на студено. Май има бая голяма авария в Източна София или си некъде наблизо около махлата. Погодили са ти номер за празника, но както знаем, живителната течност помага срещу всекакви аварии. Наздраве за чааветата и да се каляват в тез изнурителни преживелици в крехка възраст.
каквото се получило, такова
Днес и без това чез ми спряха тока за 4 часа, та добре че беше алкохола, иначе не знам какво щехме да правим, щото се топля с климатици. Дано винаги има алкохолец, че иначе лошо ни се пише. Наздраве за всички майки, жени и дъщери чешки!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар