If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам, само яблуки дивачки ти се намират. Сервирам се подхраниш малце. Голем аванс от мен, шо ме фана яд за пропуснатите четири сетбола във втория сет на Гришо и едва ми се поддаде тая гъска да я пожаля, наместо изям от нерв.
Твърде си квалифицирана и взискателна. Не мое те изхраним. Ше кажа на Чиче шо камък извади от нивата, да го лъска и праща на Шипка до поискване. Кога прегладнееш и чакъл ше проядеш.
Ха-ха, пазител на прохода гладен да ходи - къде и кога се е чуло и видяло!?
Наздраве с нещо крепко, зарад ниските температури, дето се вихрят навън!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мани го тоз розови кварц. Аз харесвам камъне барем от 8 и нагоре по скалата на Моос.
Наздраве!
Твърде си квалифицирана и взискателна. Не мое те изхраним. Ше кажа на Чиче шо камък извади от нивата, да го лъска и праща на Шипка до поискване. Кога прегладнееш и чакъл ше проядеш.
Аз съм почитател на лъскавите камъчета, не там на някви си смоли.
Наздраве!
П.П. Вървя си днес по шосето, щот тротуарите в сняг над коляно. И си ходя както ме е учил тати - с лице към движението. Гледам, един шофьор ме бързо приближава и така по моя преценка, може да ме отнесе. Стъпам плътно до преспите, той продължава да ми налита. Качвам се връз преспите, той пак държи у ляво. В последния момент ме заобиколи. Цъка си на телефона и не го интересува тежката пътна абстановка.
Та..., народа съвсем превъртя, Trakatrak!
Наздраве!
П.П. Вървя си днес по шосето, щот тротуарите в сняг над коляно. И си ходя както ме е учил тати - с лице към движението. Гледам, един шофьор ме бързо приближава и така по моя преценка, може да ме отнесе. Стъпам плътно до преспите, той продължава да ми налита. Качвам се връз преспите, той пак държи у ляво. В последния момент ме заобиколи. Цъка си на телефона и не го интересува тежката пътна абстановка.
Нещо те е аресал, ама ти бегаш. Рекъл си е, ако закъсам у преспата, таа ше ме умае /омае/ с чантичката, я да си не взимам белята. Наздраве за това съпротивата да пада преди мерака!
Наздраве Ви!
Да са ви живи и здрави дечицата!!!
Моят и той голям ще става скоро.
И ги пазете!!!
Вярно, Мамун. Твоят наследник в началото на февруари ще навърши 18 години - става пълнолетен.
Кога ставаше на 14 години, ти беше много щастлив, дето ще спестиш от свещички - жена ти навършваше 41 и от теб се искаше само да размениш местата на свещите
Наздраве!
Мечо
Тая се вика Велика кехлибарена капка от Клайпеда. Да я ядеш ли, да я гледаш ли. Чичин така както иска от жената му сготви Велика кехлибарена капка от Клайпеда, май-май ще спи до края на зимата на вилата.
Наздраве!
Мечо
Коментар