много чавета бе Груйчо, и двете на рожден ден едновременно, еми наздравиЙ поне))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениесипаха ми червено винце и искам да кажа на здраве, ама май нема никой у кръчмата колчо да земе да проверти слкада да не стане зян некое мезе)))))Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ама с канела ли? Неколко поста надоле Тянка набучила канелени пръчки в блудкаво чайче. Вземай и хрускай, че ориза не го е сварила. Много трябвало го брои и оглежда зърно по зърно. Така е със старото поколение, уставно чистят ориза.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Сутлаш?
П.П. Добре ме подсети. Утре това ще е десерта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениестига бе чичо, направи си салата с моркови )))) замислих се каква ли музика би ни предложила леля тази вечер ака беше тук!?!?!?
Имаше една приказка - аз му правя сьомга със сметана, той си сака шаран с лук....
Толкуз ми е гот, че се чудя кого да "прецакам" таз вечер..
пп С Лелчето сме се разбрали - аз се покривам и тя се появява......
пп да илядеете !!!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да не го дъвчеш зрънце по зрънце .....Тогава идва мъката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ама с канела ли? Неколко поста надоле Тянка набучила канелени пръчки в блудкаво чайче. Вземай и хрускай, че ориза не го е сварила. Много трябвало го брои и оглежда зърно по зърно. Така е със старото поколение, уставно чистят ориза.
Да не го дъвчеш зрънце по зрънце .....Тогава идва мъката....
Коментар
-
Добро утро ... !
Бахти деня....
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......
Колкото точки, толкова ядове....
Добре , че има 30 гр дюлева и бутилка сангрия за двама......( все повече ми допада туй питие...) Кът съ знам що за ебач.....пардон пияч съм....очаквам 2 дни махмурлук.....
Наздраве !
Хич нямам намерение да ви прегръщам и цункам по челата....
Лека ....
Коментар
Коментар