If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира са, Емеля..
Тук е ХРАМ !!!
ВСЕКИ,
... изпаднал в нужда (от секъкъв характер... еденье и пийне - на корем, ама пари на заем не давам..)
... ели па яден от мрачно-хладни съмнения, относно битието, живота и съдържащите се в него отношения, автомобили, ели геополитически трендове, ели фудболни неволи ...
... закъсал класово, ели ментално-физически..,
... загубил вяра в ПРАВДАТА и СВЕТЛИНАТА,
... с последни сили, умърлушен и изпосталял, НЕКА да почука на дебелата дъбова врата...
ще му отворя...
... шкембето е готово... врело..
Кафе, ирландско /ко нямаш кафе, не се коси/!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тъй.
Готов съм
Няма се притеснявате,джигера си свърши работата
С начале - наздраве!!!
Коле,сполай ти за подкрепата
Разбира са, Емеля..
Тук е ХРАМ !!!
ВСЕКИ,
... изпаднал в нужда (от секъкъв характер... еденье и пийне - на корем, ама пари на заем не давам..)
... ели па яден от мрачно-хладни съмнения, относно битието, живота и съдържащите се в него отношения, автомобили, ели геополитически трендове, ели фудболни неволи ...
... закъсал класово, ели ментално-физически..,
... загубил вяра в ПРАВДАТА и СВЕТЛИНАТА,
... с последни сили, умърлушен и изпосталял, НЕКА да почука на дебелата дъбова врата...
ще му отворя...
...
шкембето е готово... врело..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Добро утро.
Ще спирам пиенето
Мнооо ми е кофти кат прекаля,на другия ден
Пфууу,мнооо отворих жигльорите
Чак се запитвам вътрешно едни такива екзестенциални въпроси-заслужава ли си кефа през вечерта,за сметка на смърцафацания ден след това
Шо за глюпости, Емеля ???
Питам та.. ?
Виж, да отдъхнеш... Да осмислиш..
Да оцениш.
Разбирам...
Ма да СПИРАШ .. (освен по здравословна ситоасия..)
Шо мо прощааш...
Аре маако по-серьозно.. от сутринта..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Добро утро.
Ще спирам пиенето
Мнооо ми е кофти кат прекаля,на другия ден
Пфууу,мнооо отворих жигльорите
Чак се запитвам вътрешно едни такива екзестенциални въпроси-заслужава ли си кефа през вечерта,за сметка на смърцафацания ден след това
Учи се на разумно привечерно пиене. Ракия с добро мезе и повечко разредител. Без вино - то е за дневно леко помпане. Бирата и вискито - също. Коняк, ром, вишновка пак така. Вечер може и водка, но добра. И ракията да не е пърцуца или фалше.
Сутрин за махмурлука яж сладолед, пий Невробекс. Наздраве и да тий сладко!
П.п. Мен ме тормози недоспиването, а не напиването.
Двама мислят за удоволствие а един за предателство.....
Наздраве !
пп отивам да гушна възглавницата, че се застоях пред компа....
Лека...
Какво предателство е това? Най-обикновено доносничество! Кат гледам докъде стигнаха доносниците у нас, ръцете ме сърбят. Шта донесем на жена ти, пък после ше се обясняваш кат Тръмп, че уважаваш жените, особено кога поемат пасовете с гърди и високо вдигнати крака. Тя да ти изясни изкъсо, че е крехка и зряла за такива изпълнения. С метлата ше ти го изясни.
Ох,3:0! Ше взема мина само на женски футбол, че нема се фрапирам толкоз.
Жена ти шей те оправи като ти спретнем Чичкалийкс и й пратим изказването ти за посрещане на предизвикателствата с наперени гърди и за отправяне напред и нагоре с високо вдигнати крака на кълбото на желанията.
Пак още преди това ще те причака кака с пищака за неблагопристойното ти поведение.
Еййййй...Няма оправия в нашата държава...
Двама мислят за удоволствие а един за предателство.....
Наздраве !
пп отивам да гушна възглавницата, че се застоях пред компа....
Убаво де.....
Но я си представи ситуацията когато водещия коментира:
"И нападателката на шведките спря топката на гърдите си....'
пп За Тракащия мога да продължа и с друг коментар - " И с високо вдигнат крак( а) вкара топката ( е) в мрежата...
пп1 наложи се да изпия 100 гр и напрово хормоните закипяха...
Смея се кът идиот и жената подвиква любопитно ......( все да ти р5азвали настроението....)
Наздраве !!!
Жена ти шей те оправи като ти спретнем Чичкалийкс и й пратим изказването ти за посрещане на предизвикателствата с наперени гърди и за отправяне напред и нагоре с високо вдигнати крака на кълбото на желанията.
Пак още преди това ще те причака кака с пищака за неблагопристойното ти поведение.
Говорим за жени в казармата,бе, будала. Я, да видим кво ще кажеш за женския футбол и фут-балерките преди да си легнеш. Да пием за това красивите жени да не са чак толкова натренирани кат футболистките, че само ще се червим и сконфузваме.
Коментар