Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобър ден.
Черпня за цялата кръчма, дъщеричката ми днес стана на 7 ,колкото съм я възпитал, толкоз
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко си намери и някой 'обект" за да изучава анатомиятаще постигне големи успехи в нАуката.....
!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа ти е жива и здраве!
Дано и някоя баба се е включила в процеса на възпитанието, щото ако е само до родителите ...мани, мъкаааа
Наздраве, за снахата!
П.П. По-кльощавата 1/3-та днес беше на проби за влизане в националния отбор / по нещо си/ и се издъни. Сега ще ближе рани до февруари /тогава пак ще има проби/ и ще съвместява тренировките с уроците по биология
Ако си намери и някой 'обект" за да изучава анатомиятаще постигне големи успехи в нАуката.....
Коментар
-
Черпня за цялата кръчма, дъщеричката ми днес стана на 7 ,колкото съм я възпитал, толкоз
Дано и някоя баба се е включила в процеса на възпитанието, щото ако е само до родителите ...мани, мъкаааа
Наздраве, за снахата!
П.П. По-кльощавата 1/3-та днес беше на проби за влизане в националния отбор / по нещо си/ и се издъни. Сега ще ближе рани до февруари /тогава пак ще има проби/ и ще съвместява тренировките с уроците по биологияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Жива, здрава и умна като майка си !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТи, како, живееш нездравословно. Позволяваш си да изтрезняваш. А това е големо сътресение за организъма.
П.п. Каке, тая Гаргина ти ли ще да си? Нещо на твоя стил мяза.
Ако ще е гарга, поне да е разрошена....
Приятен ден !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТи, како, живееш нездравословно. Позволяваш си да изтрезняваш. А това е големо сътресение за организъма.
П.п. Каке, тая Гаргина ти ли ще да си? Нещо на твоя стил мяза.
Ся, понеже към заета с упражняването на контрол, даването на мъдри съвети, вещи наставления и компетентни напътствия, изтрезнявам пириодически. Щото в противен случай може да изтърва някое неизпълнение на дадените от мен предписания.
Наздраве!
П.П. Ко речи!? Га си ме видял да правя реклама на нещо друго, освен на себе си!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакто много пъти съм споделяла - аз проблеми с пиенето нямам. Кофти ми се отразява изтрезняването, ма за това нивгаж не съм винила напитките.
Наздраве!
П.п. Каке, тая Гаргина ти ли ще да си? Нещо на твоя стил мяза.Last edited by Trakatrak'; 11.10.2016, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеУчи се на разумно привечерно пиене. Ракия с добро мезе и повечко разредител. Без вино - то е за дневно леко помпане. Бирата и вискито - също. Коняк, ром, вишновкапак така. Вечер може и водка, но добра. И ракията да не е пърцуца или фалше.
Сутрин за махмурлука яж сладолед, пий Невробекс. Наздраве и да тий сладко!
П.п. Мен ме тормози недоспиването, а не напиването.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар