Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Добро утро !
Всяка събота се "развеждам".... Бягам при "любимата" към Драгоман и ора, ора, ора...и сея, сея , сея....За друго хич и не помислям, че жената разбира от отрови и може да ме заноса, без никой да разбере....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Добро утро !
Всяка събота се "развеждам".... Бягам при "любимата" към Драгоман и ора, ора, ора...и сея, сея , сея....За друго хич и не помислям, че жената разбира от отрови и може да ме заноса, без никой да разбере....
Наздраве !!? Евала
!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМи, то и нашто русо не е русо, и то плямпа много-много, ама щом има ракия и туршия всичко изглежда прогресивно и оптимистично. Наздраве!
П.п. Да не си се впечатлил от индивида, превъзмогнал чрез ракия развода. Стар си за такива изпълнения.Не се замисляй върху казуса.
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тракащия, кво русо, кво черпене, кви пет лева в тоя клип....?
пп Не че го гледах, но някакви мърляви лапета не ми се слушат...
Наздраве !
пп Тая скоросмъртница ( 52 градусова мъка и радост), само като я помириша и 2 часа сън не ми мърда...
П.п. Да не си се впечатлил от индивида, превъзмогнал чрез ракия развода. Стар си за такива изпълнения.Не се замисляй върху казуса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНай-големият ти повод е, че навлизаш в минно поле. Сега ше се почне "Ама, тати, вече съм голяма, не ща захарен памук, а голям шоколадов шейк и нема се върта на кончетата вече, ми направо на влакчето на ужасите да се науча да крещя, че ще ми трябва с момчетата."Честито и се стегай в гърбината!
това е живота нали?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБлагодаря.
Хайде пак наздраве, че то поводи много този месецЧестито и се стегай в гърбината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИзпих чаша детско шампанско))
Да Ви е жива и здрава и много да я радвате)
Хайде пак наздраве, че то поводи много този месецАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобър ден.
Черпня за цялата кръчма, дъщеричката ми днес стана на 7 ,колкото съм я възпитал, толкоз))
Да Ви е жива и здрава и много да я радвате)
Коментар
Коментар