Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКакъв героизъм в мирни времена) Ти си един (дори и мързелив, по твое настояване
) много отговорен човек!
И на мен ми харесват ранните сутрешни разходки, докато спи града ...особено лятото ...извън града))
Още се дърпам за едно псе, макар и по-фино структурирано ... като те чета, май ще продължа ...
Наздраве на целокупната кръчма
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е у Чужденеция с мисия, иначе щеше да е с мен и да пием кафе в студа, докато дебелото псе в бавен свински тръст обикаля наоколо и облайва заспалите жители на хабитата
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТая сутрин ми би вменено задължението да разходя дебелото псе.
С бодра стъпка около 06:30 се отправихме към кварталната зелена площ и за не повече от 3 минути бях замръзнала. Разбрах, че е дошло време извадя дебелите пуловери от гардероба.
Наздраве, с чаша мерло!) Ти си един (дори и мързелив, по твое настояване
) много отговорен човек!
И на мен ми харесват ранните сутрешни разходки, докато спи града ...особено лятото ...извън града))
Още се дърпам за едно псе, макар и по-фино структурирано ... като те чета, май ще продължа ...
Наздраве на целокупната кръчма
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеОнзи ден плувах в морето час, пък днес ще се грея с греяно вино))
С бодра стъпка около 06:30 се отправихме към кварталната зелена площ и за не повече от 3 минути бях замръзнала. Разбрах, че е дошло време извадя дебелите пуловери от гардероба.
Наздраве, с чаша мерло!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПивко време, бре!!! Само за питиета и мезета
Наздраве!
П.П. Винаги усещам, кога по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието се пробва да ми пробуда ракия с дъбови стърготини, наместо благородно отлежала у буре. Мдъъ.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКойто пил,пил,още 4 мин съм рожденник))
На кой да сипя още?) или ще го подценявате червеното
)))
Леля, наздравеhttps://www.youtube.com/watch?v=8pPvNqOb6RA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak';1060040050[B]Вторник, тъжен, мрачен ден, само за напиване.[/B] Последната ми партида ракия леко с дървен вкус. Прекалих с дървенията и отлежаването - над 40 дни. Добре че е малко, та бързо и тя ще си иде. Затова пък със сиропа от бъз доволно се подсладих. Мислех даже да пробвам да сложа в ракията, за да маскирам дървенящината, но се отказах. Това да не е водка.
Наздраве!
П.П. Винаги усещам, кога по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието се пробва да ми пробуда ракия с дъбови стърготини, наместо благородно отлежала у буре. Мдъъ.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Вторник, тъжен, мрачен ден, само за напиване. Последната ми партида ракия леко с дървен вкус. Прекалих с дървенията и отлежаването - над 40 дни. Добре че е малко, та бързо и тя ще си иде. Затова пък със сиропа от бъз доволно се подсладих. Мислех даже да пробвам да сложа в ракията, за да маскирам дървенящината, но се отказах. Това да не е водка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеУбаво де само питам.
То ми беше ясно,че нема да стане
КоЛе,не съм напрегнат никак,черпня за всички до оТкат
Стана ли ти зелето?
Мноо го обичам.
Коментар
Коментар