If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обърнах се по всякакви адреси и наблегнах, че работата е: to the rescue!
Ама тези шашкъни на Запад викат: Не може! Ние сипваме само по 20 мл., по изключение и след двоен фейсконтрол, може 40 мл. Доведете лицето!
Разбрах, че няма да опрайм работата.
И тогава ми щукна из главата, че спасение може да се търси на Изток.
Наздраве!
Дантелената подложка е леко трогателна, но няма да и обръщаме внимание, че гоним друг приоритет!
Употребява се без закуска!
Закуска е руското име за мезе Завтрак е закуската...
Не му светя, а го осветявам. С прожектор. Ти май си по-младичка и не го помниш тоз шведски сериал "Честни, сини очи". Не е много ласкаво да му ги приписваш. А го осветявам с надежда да стане шеговит като Кака, ама още й диша прахта. А за теб хич и не тая надежда. Наздраве за сините очи! Кога са доверчиви, а не лъжливи.
Ко туй, бре? Става ли за ядене, пиене ...?
Наздраве!
П.П. Аз си се харесвам кат римски легионер. Ни щъ гладиатор да ставам.
Като попаднеш във Варна ше разбереш, че нема мърдане. Глей го Стефчо Данаилов и се вживявай в новата роля. На изгладняла вълчица. Или хиена. Може и на мечка стръвница. Наздраве за прибраната талия!
Инсект, все да те питам и все не го правя. Ама дойде момента. Ти светиш ли му на 4i40 , та си толко наясно с възможностите и пределите му? И как ти въздействат големите му, честни, сини очи?
Не му светя, а го осветявам. С прожектор. Ти май си по-младичка и не го помниш тоз шведски сериал "Честни, сини очи". Не е много ласкаво да му ги приписваш. А го осветявам с надежда да стане шеговит като Кака, ама още й диша прахта. А за теб хич и не тая надежда. Наздраве за сините очи! Кога са доверчиви, а не лъжливи.
Топло, топло, нищо, че е студено
По отношение на студеното си право в десятката, наистина!
Що се касае до водата, има известно фонетично сходство.
Водчица! Нали ти казах къде бях принуден да почукам с гореща молба за помощ!
Стаканчикът е дебелостенен и крайно неелегантен, но при поставените тежки условия, нямаше възможност да се изпипват детайлите.
Ударих ! Като 220 W, ми се отрази ! Напълни батерията и сега прехвърчат искри около мен Обаче, трябва малко да разреди, за да върнa жеста с почерпката , та да не даде на късо
Наздраве, nachev!
Топло, топло, нищо, че е студено
По отношение на студеното си право в десятката, наистина!
Що се касае до водата, има известно фонетично сходство.
Водчица! Нали ти казах къде бях принуден да почукам с гореща молба за помощ!
Стаканчикът е дебелостенен и крайно неелегантен, но при поставените тежки условия, нямаше възможност да се изпипват детайлите.
Теб га те пуснаха на масата? Досега висеше на тезгяха в желание да съкратиш пътя между бутилката и стомаха, пък сега реши се правиш на отделна маса, че да ти сервират като за четирима. Абе, спри се, че не може те разпознаем вече, като каква стройна мома си била и що за римски легионер си станала. Не ще това да е от тежки битки, освен тия на софрата. Гладиариум за теб, че да видию след него ставаш ли за гладиатор. Наздраве за натуралистичните игри!⅝
Ко туй, бре? Става ли за ядене, пиене ...?
Наздраве!
П.П. Аз си се харесвам кат римски легионер. Ни щъ гладиатор да ставам.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
"Една жена на трийсет и девет" се казва филмът. Прожектира се около четвърт век. После идва пенсията и правнучето, което неудобно някак си да й еика "мами". Всички ще разберат, че е измама. Като твойта, де през ден сефер, пък то било през празник, през два в годината. Сега разбирам що така възторжено ги чакаш празниците.
Инсект, все да те питам и все не го правя. Ама дойде момента. Ти светиш ли му на 4i40 , та си толко наясно с възможностите и пределите му? И как ти въздействат големите му, честни, сини очи?
Ама тези шашкъни на Запад викат: Не може! Ние сипваме само по 20 мл., по изключение и след двоен фейсконтрол, може 40 мл. Доведете лицето!
Наздраве!
Дантелената подложка е леко трогателна, но няма да и обръщаме внимание, че гоним друг приоритет!
Начев, дантелената подложка е последна грижа, ама това в чашата подозрително прилича на студена вода Да пробвам ли?
За това, някой да сипе нещо силно, твърдо и и до ръба на дълга чаша ! Веднага !
Наздраве!
Така си е Лелче...Като прескочи 30 една жена и минават всекакви мисли....
Имаше филм - " Една жена на трийсет и една "
Наздраве за жените с пънкарски души !
"Една жена на трийсет и девет" се казва филмът. Прожектира се около четвърт век. После идва пенсията и правнучето, което неудобно някак си да й еика "мами". Всички ще разберат, че е измама. Като твойта, де през ден сефер, пък то било през празник, през два в годината. Сега разбирам що така възторжено ги чакаш празниците.
Теб га те пуснаха на масата? Досега висеше на тезгяха в желание да съкратиш пътя между бутилката и стомаха, пък сега реши се правиш на отделна маса, че да ти сервират като за четирима. Абе, спри се, че не може те разпознаем вече, като каква стройна мома си била и що за римски легионер си станала. Не ще това да е от тежки битки, освен тия на софрата. Гладиариум за теб, че да видию след него ставаш ли за гладиатор. Наздраве за натуралистичните игри!⅝
Начи, като чета - що е то нормалност, стигнах до извода, че явно възрастта не ми понася и губя по нещо. Превъртам! За това, някой да сипе нещо силно, твърдо и и до ръба на дълга чаша ! Веднага ! Да се върна сред мнозинството ! Наздраве!
Коментар