Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
с констатациите почна ти , ако не си спомняш да ти припомня ... колкото до групата ви на "богоизбраните", дето всичко ви е позволено , бОли ме сапа на мотиката ......"Наздраве" !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Я, Жигулката на Майната долу в лево.Сигурно е тръгнал за оная прословута кръчма , ама и забравих името.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ, бре!!! Пак си в недоразбиране. Жега е и тежък мързел ме е захлупил.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Сцена?! Някой трагикомичен образ може би? В най голямият порой, вместо да му се насладя , трябваше да сменям гума! Сега съм вир - вода и кал
Коментар
-
Всички в гората, ама по различно време ли?
Трябва да метнеш бастуна и да излезеш от дивотията, та да може мецана да те хванеТо се оказа, че са много смели и по града се разхождат даже.
С таз сладкарница много ме заинтригувахте. Ще взема утре да отида, след работа да видя, останало ли е нещо от атмосферата за която говорите, да витае във въздуха
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Неприятно точно в такъв момент да се сменя гума...
A при мен пороят дойде точно навреме, имах чувствo че съм на раят на светаНякак си не ми дремеше да попадна за кратко в ада, като в небезизвестната през вековете сцена от крал Лир, когато се свързват сякаш земята и небето а по средата нетленният дух гледа и се чуди, докато душата поема емоцията на всички стихии ...
Но май го предугадих и се изхитрих да се притая точно преди да започне водопадът, под един голяаам чадър в едно заведение и наблюдавах неестествената паника сред околнитеСамо като се прибирах джвакайки със сандали на бос крак из локвите, закачих някакво животинче и като светнах да видя - една голяма жаба, но и тя живо същество - любител на дъжда, та заслужаваше да й се извиня
Казват, че е добре ако всичко завърши добре ...
ако кажем наздраве, би трябвало да е за добре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеХелмут Нютън е хванал жалният поглед на едно жадно кученце, до своята стопанка, която в тоя момент утолява своята жажда...
Коментар
-
Сцена?! Някой трагикомичен образ може би? В най голямият порой, вместо да му се насладя , трябваше да сменям гума! Сега съм вир - вода и кал
A при мен пороят дойде точно навреме, имах чувствo че съм на раят на светаНякак си не ми дремеше да попадна за кратко в ада, като в небезизвестната през вековете сцена от крал Лир, когато се свързват сякаш земята и небето а по средата нетленният дух гледа и се чуди, докато душата поема емоцията на всички стихии ...
Но май го предугадих и се изхитрих да се притая точно преди да започне водопадът, под един голяаам чадър в едно заведение и наблюдавах неестествената паника сред околнитеСамо като се прибирах джвакайки със сандали на бос крак из локвите, закачих някакво животинче и като светнах да видя - една голяма жаба, но и тя живо същество - любител на дъжда, та заслужаваше да й се извиня
Казват, че е добре ако всичко завърши добре ...
ако кажем наздраве, би трябвало да е за добреLast edited by precakanoto; 18.06.2019, 03:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Не мож ма уплаши!
В неделя бродих напоително и решително из Витоша. За моя изненада - без никакви последици, макар че едната маратонка нещо ми причиняваше дискомфорт.
Вилата ми е на място, където мечките редовно слизат. При това охотно, ама пък имам голям проблем да примамя там някоя двунога (и дългокрака) мецана. Западащо място сред дивотията е.
В планината има един водещ приоритет - сигурност. Попаднах на някакви мочурища в неделя и много ми се искаше да припкам по морените и валуните, както съм го правил някога, ама си рекох: ах ти, дърто магаре недно!! Я да си налягаш парцалите и да я караш пенсионерската!
Толкоз за оффроуда!
В къщи си имам една, която отдавна е казала, че тецът е най-големият и приятел.
Аз отдавна съм извън сметката,
За мой величайший ужас!
Backstreet Boys - Quit Playing GamesВсички в гората, ама по различно време ли?
Трябва да метнеш бастуна и да излезеш от дивотията, та да може мецана да те хванеТо се оказа, че са много смели и по града се разхождат даже.
С таз сладкарница много ме заинтригувахте. Ще взема утре да отида, след работа да видя, останало ли е нещо от атмосферата за която говорите, да витае във въздуха
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Лелче, аз не планирам таквоз, щото от прекомерна употреба на бира, в мен настъпиха такива физиологични и дизейнерски промени, че блусът става неподходяща форма на творческа изява
Кво знаеш ти за тъмното?!
Ти си жена за сцена!
Под прожекторите!
Наздраве със специален поздрав!!!
Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Стиснатото е особено осторожно в спестовността. Така трябва! Бюджета да се държи със здрава ръка. За врата да се държи.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве бе, пенсионери, аз утре забягване за РусеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар