If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ъхъ, ясен си като слънчев лъч в облъчен ден. Ама все пак, ако може малко да поясниш - копаш ли, плевиш ли, садиш ли!?!? Щото гледам, няма те под масата
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И как го виждаш ти Арахната като участник в оргия - с тоз ишиас,радикулит, лумбаго, с тази язва, подагра, високо кръвно, ниска захар, "къси ръце - зацапана оптика" и други знайни и не знайни болежки!?
Който иска - нека се пробва. Аз отказвам да си лепна такъв грях на сърдечния мускул
Наздраве!
tnm, като си заформяте психотропна оргия с инсекта или раздавайте наред или тайничко в сепарето, щото пиянките, цял ден на суша ги държите. Не смеят се покажат от сепаретата си
Наздраве на пиещите!
Лелей, Lelq! Малееей!
И как го виждаш ти Арахната като участник в оргия - с тоз ишиас,радикулит, лумбаго, с тази язва, подагра, високо кръвно, ниска захар, "къси ръце - зацапана оптика" и други знайни и не знайни болежки!?
Който иска - нека се пробва. Аз отказвам да си лепна такъв грях на сърдечния мускул
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
tnm, като си заформяте психотропна оргия с инсекта или раздавайте наред или тайничко в сепарето, щото пиянките, цял ден на суша ги държите. Не смеят се покажат от сепаретата си
Наздраве на пиещите!
Моля! Не си правИ илюзии - папата си е в Рим! Тук може да те посрещне само чичо - но това му е хубавото: предполагам, че чичо изповядва дамите не по-зле и от папата!
Забелязвам неяснота в рецептата ми. За да не изтълкуваш неправилно думите ми: "мерИ отпред и отзад!" - би трябвало да разбираш като: мерИ на входа и изхода!
Не забравяй, че входът е разположен винаги по-високо от изхода!
И още една /последна/ препоръка: измерването с моркова става, след нарязването му! /важно изискване, в противен случай последиците са непредвидими!/
Ми нормално да има неясноти в рецептата, като не почваш с най - важното! От къде да знам, че в супа от коприва и лапад, най - важното е морковът и оразмеряването му?!
Илюзии , относно папата не си правя. Сега е в Рим, а после ще дойде тук. Така четох И пак не казваш най - важното! Всеки с расо може да изповяда / криво - ляво / , въпросът е в опрощението
Коментар