If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тнм, тоя с шишенцата е голем пич. Браво.. И аз обичам да се закачам и да бегам по-тъча.
кръчма, да изтрещим отрано, че и аз съм си малко простак. Назраве на простаците
Pepe, рано е за изтрещяване, а Защо на простаците - Днес е празник също на цветята Та наздраве и за онези хубави неща из битието, които като цветята успяват, да да го украсят понякога, еле па когато се усетим да ги видим
Добрутро и на събуждащите се
В пиано бара е още по-яко - бутилка джеймисън за 50 кинта. Ще си я пия сам, бал съм го. ВСе повече ми харесва този Плевен, върна ме 20 години назад
наздраве, леля!
Щом силите са изравнени, стой там, че в пиано барът може да си малцинство
Наздраве!
В пиано бара е още по-яко - бутилка джеймисън за 50 кинта. Ще си я пия сам, бал съм го. ВСе повече ми харесва този Плевен, върна ме 20 години назад
наздраве, леля!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хаджи, Lelq рече да се оглеждаш за брюнетка, в краен случай - за нещо рижаво.
Наздраве!
П.П. Онзи ден пих кафе с един приятел. Господинът е със свежо чувство за хумор, но е малко грубиян. Дамите, обаче ... много го харесват.
Телефонът на момчето звъни и чувам как една наша обща позната го пита какви са тези две шишенца с водороден прекис /подарък от него/, които са сложени на бюрото й.
На запитването следва незабавен отговор с подканяне за смяна цвета на косата, защото сегашният й го подвеждал /него, момъкът/ и му давал напразни надежди ... Странен начин за ухажване има последващото поколение, бих казала.
То тук повечето са брюнетки, ама аз си искан русо
наздраве, ТНМ, Плевен е почти на 180 км, та и в мили съм над 100-те
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Наздраве!
П.П. Онзи ден пих кафе с един приятел. Господинът е със свежо чувство за хумор, но е малко грубиян. Дамите, обаче ... много го харесват.
Телефонът на момчето звъни и чувам как една наша обща позната го пита какви са тези две шишенца с водороден прекис /подарък от него/, които са сложени на бюрото й.
На запитването следва незабавен отговор с подканяне за смяна цвета на косата, защото сегашният й го подвеждал /него, момъкът/ и му давал напразни надежди ... Странен начин за ухажване има последващото поколение, бих казала.
Май и аз имам нужда от въпросните шишенца в последно време
Наздраве от Плевен, д’ге купонът е на макс, друго си е служебен банкет, бях го позабравил
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар