If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кака, ти да си неква неизвестна брадчетка на Грую,
Оти и той ич не обича да се хвали ,..
Честит и слънчев празник на всички именници и не само на тях.
Тцъ! Но е възможно да са рода с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, защото и той има корени нейде из плевенско.
Наздраве, сър!
П.П. Скромността ми е твърде мъглява като понятие, а като атрибут на характера ми - съвсем отсъства. С Грую имаме правилна самооценка за възможностите си, като и двамата сме далеч от нарцисизма.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Начи, спокойно може да ми завидите ! Няма да се задавя Кралският котлет е страхотен! И върви прекрасно с детелина! Ммммммм.....
Наздраве! И на пиещите и на хапващите За постещите - не съм сигурна
Няма да се задавиш, защото чак сега завидяхме, а и добронамерено
Ще взема и аз да сложа нещо такова, (че и по-лесно става), хем като за празник хем да усетим как се чувстват и непостещите, Пък от утре-други ден пак ще може да се пости за който иска На-здравето си е за всички.
Генът за руса е рецисивен. Както и генът за червена коса. Затова брюнетките са в повече. Аз познавам не повече от 20-тина естествено руси индивида, общо от мъжки и женски пол.
Господинът с водния прекис е естествен блондин, например. Ама е IT специалист и се мисли за много умен. По принцип на мен ми е достатъчен половин час докато си пием кафето и си ядем тортата, за да го налегнат съмнения относно нивото му на интелигентност. Обикновено оправдава този си недостатък с разликата във възрастта ни - водя му с около 10-на години - но според мен не е в това основната причина
Наздраве!
Кака, ти да си неква неизвестна брадчетка на Грую,
Оти и той ич не обича да се хвали ,..
Освен, че е пич има и невероятна сила на духа. Преди години претърпя ПТП и докторите го виждаха като инвалид в количка до края на живота му. Доказа им, че са сгрешили и че при него е въпрос на воля да проходи отново. Сега е пенсионер по болест над 70%, но само няколко човека знаем това.
Наздраве!
Мечо
То тук повечето са брюнетки, ама аз си искан русо
наздраве, ТНМ, Плевен е почти на 180 км, та и в мили съм над 100-те
Генът за руса е рецисивен. Както и генът за червена коса. Затова брюнетките са в повече. Аз познавам не повече от 20-тина естествено руси индивида, общо от мъжки и женски пол.
Господинът с водния прекис е естествен блондин, например. Ама е IT специалист и се мисли за много умен. По принцип на мен ми е достатъчен половин час докато си пием кафето и си ядем тортата, за да го налегнат съмнения относно нивото му на интелигентност. Обикновено оправдава този си недостатък с разликата във възрастта ни - водя му с около 10-на години - но според мен не е в това основната причина
Наздраве!
Мечо
Начи, спокойно може да ми завидите ! Няма да се задавя Кралският котлет е страхотен! И върви прекрасно с детелина! Ммммммм.....
Наздраве! И на пиещите и на хапващите За постещите - не съм сигурна
Коментар