If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм си кротък, ама знам ли онова вещерче с чорлавата метла, де си общува с Антихриста и със Сатанаила, какви ги дроби, вари и нарича. Трябва имам едно наум. Се наложи му сложа едно ромче, дано се загледа, опияни, приспи. Наздраве за хубавото време!
Опаааа, ето едно омайващо ромче за вещата жена:
Две пълнолуния и две новолуния изтървах, че имах пари да вземам, а и в разни физиологии бях изпаднала. При такива положения не наричам.
Следващото новолуние срещу Гергьовден. Сакрално време ще уцеля - става за вълшебни думички и за направа на мехлем. Тръпни в очакване, Мрънкало.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Прав си Траки, Велики понеделник днес. Да караме по-кротко.
Чух в колата сутринта - пак някакви атентати, как не им омръзна.
Аз съм си кротък, ама знам ли онова вещерче с чорлавата метла, де си общува с Антихриста и със Сатанаила, какви ги дроби, вари и нарича. Трябва имам едно наум. Се наложи му сложа едно ромче, дано се загледа, опияни, приспи. Наздраве за хубавото време!
Тнм, Стереотип какво да правиш, са требва ли да ви се обяснява. Достатъчни са вицовете за блондинките, поради туй им се налага да компенсират къдет трябва
Явно, останал от древни времена. Куртизанките в Рим задължително били руси, за да се отличават от порядъчните римски дами.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тнм, Стереотип какво да правиш, са требва ли да ви се обяснява. Достатъчни са вицовете за блондинките, поради туй им се налага да компенсират къдет трябва
Ставам сутринта, влизам в банята и сърцето ми прескочи удар! От огледалото ме гледа рошава непозната ! Обръщам се - няма никой. Поглеждам пак и съненият мозък ми казва , че може би съм аз. Търсейки причината да не се разпозная, взирайки се в обръзът загрявам , че някак съм станала мноооого умна. Явно вместо прост шампоан, съм се сдобила с оцветяващ . И снощи не съм разбрала, щото си легнах без да съхна.
Та ще съм под дълбоко прикритие уж в Рим , а всъщност - Венеция . Уж аз, а всъщност непозната .... Какво ли ще се случи като пристигна ?!
Готин ден и седмица на вас! Тръгвам, да не излети самолета без мен
Наздраве !
Претърси банята да не се е вмъкнала некоя гарга вътре.
Започна се Страстната седмица! Отдайте се на богопочитание и смиреност.
Ставам сутринта, влизам в банята и сърцето ми прескочи удар! От огледалото ме гледа рошава непозната ! Обръщам се - няма никой. Поглеждам пак и съненият мозък ми казва , че може би съм аз. Търсейки причината да не се разпозная, взирайки се в обръзът загрявам , че някак съм станала мноооого умна. Явно вместо прост шампоан, съм се сдобила с оцветяващ . И снощи не съм разбрала, щото си легнах без да съхна.
Та ще съм под дълбоко прикритие уж в Рим , а всъщност - Венеция . Уж аз, а всъщност непозната .... Какво ли ще се случи като пристигна ?!
Готин ден и седмица на вас! Тръгвам, да не излети самолета без мен
Наздраве !
Коментар