IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Две пълнолуния и две новолуния изтървах, че имах пари да вземам, а и в разни физиологии бях изпаднала. При такива положения не наричам.

Следващото новолуние срещу Гергьовден. Сакрално време ще уцеля - става за вълшебни думички и за направа на мехлем. Тръпни в очакване, Мрънкало.

Наздраве!
    Тръпна! И глей ми наречеш пари (много), жени (млади), напитки (стари). И после ми глей сеира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз съм си кротък, ама знам ли онова вещерче с чорлавата метла, де си общува с Антихриста и със Сатанаила, какви ги дроби, вари и нарича. Трябва имам едно наум. Се наложи му сложа едно ромче, дано се загледа, опияни, приспи. Наздраве за хубавото време!

Опаааа, ето едно омайващо ромче за вещата жена:

Две пълнолуния и две новолуния изтървах, че имах пари да вземам, а и в разни физиологии бях изпаднала. При такива положения не наричам.

Следващото новолуние срещу Гергьовден. Сакрално време ще уцеля - става за вълшебни думички и за направа на мехлем. Тръпни в очакване, Мрънкало.

Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Прав си Траки, Велики понеделник днес. Да караме по-кротко.
        Чух в колата сутринта - пак някакви атентати, как не им омръзна.
        Аз съм си кротък, ама знам ли онова вещерче с чорлавата метла, де си общува с Антихриста и със Сатанаила, какви ги дроби, вари и нарича. Трябва имам едно наум. Се наложи му сложа едно ромче, дано се загледа, опияни, приспи. Наздраве за хубавото време!

Опаааа, ето едно омайващо ромче за вещата жена:

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Явно, останал от древни времена. Куртизанките в Рим задължително били руси, за да се отличават от порядъчните римски дами.
          Наздраве!
          Я какво силно включване... браво барабар Петко с мъжете си.

Коментар

Започна се Страстната седмица! Отдайте се на богопочитание и смиреност.
            Прав си Траки, Велики понеделник днес. Да караме по-кротко.
            Чух в колата сутринта - пак някакви атентати, как не им омръзна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              https://youtu.be/7dgrMSTalZ0

Тнм, Стереотип какво да правиш, са требва ли да ви се обяснява. Достатъчни са вицовете за блондинките, поради туй им се налага да компенсират къдет трябва
              Явно, останал от древни времена. Куртизанките в Рим задължително били руси, за да се отличават от порядъчните римски дами.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Стига дава акъл ! Няма време за поправки. Надявам се, бързо дя се измие и да се върна, себе си. Дай песничка
                След 3 - 4 измивания ще си върнеш основния цвят. Промяната ще се задържи по-дълго там, където имаш бели коси /ако имаш такива/.
                Наздраве, Lelq!

Мечо

Коментар

• https://youtu.be/7dgrMSTalZ0

Тнм, Стереотип какво да правиш, са требва ли да ви се обяснява. Достатъчни са вицовете за блондинките, поради туй им се налага да компенсират къдет трябва
                  Last edited by pepe1234; 22.04.2019, 10:35.

Коментар

Да беше барнала нещо изветляващо към русото ми то черно #поправисебе
                    Кво сте луднали по това русо всите мъже, бре!?.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Стига дава акъл ! Няма време за поправки. Надявам се, бързо дя се измие и да се върна, себе си. Дай песничка

Коментар

Да беше барнала нещо изветляващо към русото ми то черно
                        Ми то по принцип , въобще не съм искала смяна на цвета . Харесвам си моят. Ама

Коментар

На цвят е баш! Обаче не помага за акъла. Забравих си документите и се връщам
                          Last edited by pepe1234; 22.04.2019, 10:11.

Коментар

Претърси банята да не се е вмъкнала некоя гарга вътре.
                            На цвят е баш! Обаче не помага за акъла. Забравих си документите и се връщам

Коментар

Добро утро, Кръчма!

Ставам сутринта, влизам в банята и сърцето ми прескочи удар! От огледалото ме гледа рошава непозната ! Обръщам се - няма никой. Поглеждам пак и съненият мозък ми казва , че може би съм аз. Търсейки причината да не се разпозная, взирайки се в обръзът загрявам , че някак съм станала мноооого умна. Явно вместо прост шампоан, съм се сдобила с оцветяващ . И снощи не съм разбрала, щото си легнах без да съхна.

Та ще съм под дълбоко прикритие уж в Рим , а всъщност - Венеция . Уж аз, а всъщност непозната .... Какво ли ще се случи като пристигна ?!

Готин ден и седмица на вас! Тръгвам, да не излети самолета без мен
                              Наздраве !
                              Претърси банята да не се е вмъкнала некоя гарга вътре.

Коментар

• Добро утро, Кръчма!

Ставам сутринта, влизам в банята и сърцето ми прескочи удар! От огледалото ме гледа рошава непозната ! Обръщам се - няма никой. Поглеждам пак и съненият мозък ми казва , че може би съм аз. Търсейки причината да не се разпозная, взирайки се в обръзът загрявам , че някак съм станала мноооого умна. Явно вместо прост шампоан, съм се сдобила с оцветяващ . И снощи не съм разбрала, щото си легнах без да съхна.

Та ще съм под дълбоко прикритие уж в Рим , а всъщност - Венеция . Уж аз, а всъщност непозната .... Какво ли ще се случи като пристигна ?!

Готин ден и седмица на вас! Тръгвам, да не излети самолета без мен
                                Наздраве !

Коментар

Working...
                                X