Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХенеси, Реми Мартен и Мартел - все тая. Важното е след името /марката/ да има XO.
Наскоро давах бакшиш за добре свършена работа и знам, че се движат между 180 - 200 български лефа.
Наздраве!
П.П. Аз предпочитам Хенеси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе,благодаря,сакам коняче,имам едно 40-годишно у дома,ама ми е скъп подарък,не ми се отваря,не и за тъпа нова година.
Наскоро давах бакшиш за добре свършена работа и знам, че се движат между 180 - 200 български лефа.
Наздраве!
П.П. Аз предпочитам Хенеси.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеМога да предложа уиски или бърбънче, ако желаеш!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Започвам да сондирам мнения-кой коняк да си взема за новата годинка,моля да се ограничите само до три цифрена цена
Благодаря."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТнм-то си поства тука уолпейпърите от десктопа, а вие и се връзвате
Аз довечера ще разбера какъв подарък ще имам от Дядо Коледа тая година - или ще е основно-ремонтиран двигател или нова (макар и секъндхенд) кола. Зависи какво ще ми каже майсторът
Уфф наздраве, че снощи големи ядове с техниката
П.П. Обаче не всичко френско е кофти де, не съм казал такова нещо!? По цял ден да гледа пиенето срещу себе си, пък да не може да си отпие
Наздраве!Last edited by tnm; 16.12.2015, 17:15.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо няколко пъти даже....... пък ако ще да се разчуе .....!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлагодаря !
Снощи бях на 3 по 100 чудесно червено вино и сега леко ме отпускат болежките....
И днес ще продължа с лечението....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тнм-то си поства тука уолпейпърите от десктопа, а вие и се връзвате
Аз довечера ще разбера какъв подарък ще имам от Дядо Коледа тая година - или ще е основно-ремонтиран двигател или нова (макар и секъндхенд) кола. Зависи какво ще ми каже майсторът
Уфф наздраве, че снощи големи ядове с техниката
П.П. Обаче не всичко френско е кофти де, не съм казал такова нещоLast edited by kev; 16.12.2015, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъкровище, ти си отпускар. С теб ще пием по един ром.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Еййй, най - после да ти се отпусне душата...
Честито и наздраве !
Чаша червено вино.
Мечо
Коментар
Коментар