If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АКО той пазаруваше в къщи - щеше ДА ЗНАЕ, че оцетът вече е ДОРИ по-скъп от виното...... Даммм - ето кВи жени си намират /умните/ мъже - домакини, цялата къща въртят, па им остава време и да пазаруват..., ама - виж как, същите тия /умни/ мъже - па да не разбират от коНплимент...... Па, кВо искате /умните дами/, бъдете маааалко по-снизходителни... Ми то не моЕ цялата красота да е на едно място, я - ПРИРОДЕН ЗАКОН!
За мен в пълна сила вАжи твърдението - булка шета, град бие
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
На тати виното е перфектно, това от Чужденеция - пълен провал
Подметнах на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, че ми е осигурил класен винен оцет за близките 5 години, той взе, че се засегна.
Мъже - не разбират от похвала
Наздраве!
АКО той пазаруваше в къщи - щеше ДА ЗНАЕ, че оцетът вече е ДОРИ по-скъп от виното...... Даммм - ето кВи жени си намират /умните/ мъже - домакини, цялата къща въртят, па им остава време и да пазаруват..., ама - виж как, същите тия /умни/ мъже - па да не разбират от коНплимент...... Па, кВо искате /умните дами/, бъдете маааалко по-снизходителни... Ми то не моЕ цялата красота да е на едно място, я - ПРИРОДЕН ЗАКОН!
Коментар