If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Класика!!! С тая Златна котва се успах на караул да събудя младжана и нямаше кожй да разведе смяната на караулните. Добре чме единия се отлъчи от пост, та ни разбуди. Ееех, мили спомени. Пък със Слънчевия удар ми е първото натряскване къде девети клас кога още не знаех, че сутрин не бива се надига.
Хенеси, Реми Мартен и Мартел - все тая. Важното е след името /марката/ да има XO.
Наскоро давах бакшиш за добре свършена работа и знам, че се движат между 180 - 200 български лефа.
Наздраве!
Не,благодаря,сакам коняче,имам едно 40-годишно у дома,ама ми е скъп подарък,не ми се отваря,не и за тъпа нова година.
Хенеси, Реми Мартен и Мартел - все тая. Важното е след името /марката/ да има XO.
Наскоро давах бакшиш за добре свършена работа и знам, че се движат между 180 - 200 български лефа.
Наздраве!
П.П. Аз предпочитам Хенеси.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тнм-то си поства тука уолпейпърите от десктопа, а вие и се връзвате
Аз довечера ще разбера какъв подарък ще имам от Дядо Коледа тая година - или ще е основно-ремонтиран двигател или нова (макар и секъндхенд) кола. Зависи какво ще ми каже майсторът
Уфф наздраве, че снощи големи ядове с техниката
П.П. Обаче не всичко френско е кофти де, не съм казал такова нещо
tnm-то да не е мазохист, бре!? По цял ден да гледа пиенето срещу себе си, пък да не може да си отпие
Наздраве!
Тнм-то си поства тука уолпейпърите от десктопа, а вие и се връзвате
Аз довечера ще разбера какъв подарък ще имам от Дядо Коледа тая година - или ще е основно-ремонтиран двигател или нова (макар и секъндхенд) кола. Зависи какво ще ми каже майсторът
Уфф наздраве, че снощи големи ядове с техниката
П.П. Обаче не всичко френско е кофти де, не съм казал такова нещо
Коментар