Леко съм разочарован от липсата на теоретични разработки в тая кръчма.
Например, разреждането на мастиката.
Колко, с какво, и как това влияе на присъствието на разреждащия в момента? А след това? Колко и какво те кара да съжаляваш?
Пак например, всеизвестното "мартини", брои се коктейл*, от американските книги и, особено, филми.
Са... деца...
Американците, както и руснаците, разбират само от твърдото питие - ръжената виски или ръжената водка.
В техния коктейл "мартини" има голямо статистическо разхвърляне: от чаша джин, над която барманът е само помотал гърлото на бутилката с вермут и се е поклонил в посоката към Италия - до пълна чаша вермут за слабаците, като поръчващият само е погледнал към бутилката с джин зад бармана.
- - - -
* - опашка на петел
Например, разреждането на мастиката.
Колко, с какво, и как това влияе на присъствието на разреждащия в момента? А след това? Колко и какво те кара да съжаляваш?
Пак например, всеизвестното "мартини", брои се коктейл*, от американските книги и, особено, филми.
Са... деца...
Американците, както и руснаците, разбират само от твърдото питие - ръжената виски или ръжената водка.
В техния коктейл "мартини" има голямо статистическо разхвърляне: от чаша джин, над която барманът е само помотал гърлото на бутилката с вермут и се е поклонил в посоката към Италия - до пълна чаша вермут за слабаците, като поръчващият само е погледнал към бутилката с джин зад бармана.
- - - -
* - опашка на петел
Коментар