If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, няма. а съм виждал снимка на Орфея, дали като картичка ила в списание някое. Има я само отсрещната страна със залата.
Аз също съм убеден, че съм виждал, пък и ми е в маалата.
Упорствах, настоявах и бях сигурен, че ще намеря нещо, ама не би!
Мястото станало особено популярно с неформализъм по времето на моето пребиваване у войската. При излизането ми вече го бяха разгонили, само съм чувал за там!
Все пак за мен първият цветен лъч в онези груби и сковани времена са били баловете на Академията и Консерваторията. Разправял съм за това, да не се повтарям.
Когато бях при студенцията, имам дори малко натрупан личен опит.
Хер , надеждата умира последна! Тоест с човека ! Та, няма как да е ялова!
Ако не си комплектован с въоръжени адашки, може и да се освободя. Предпочитам свеж въздух и мечки в гората. Ма е малко офроуд и не знам дали ще ти допадне или ще се метнеш на парното
Не мож ма уплаши!
В неделя бродих напоително и решително из Витоша. За моя изненада - без никакви последици, макар че едната маратонка нещо ми причиняваше дискомфорт.
Вилата ми е на място, където мечките редовно слизат. При това охотно, ама пък имам голям проблем да примамя там някоя двунога (и дългокрака) мецана. Западащо място сред дивотията е.
В планината има един водещ приоритет - сигурност. Попаднах на някакви мочурища в неделя и много ми се искаше да припкам по морените и валуните, както съм го правил някога, ама си рекох: ах ти, дърто магаре недно!! Я да си налягаш парцалите и да я караш пенсионерската!
Толкоз за оффроуда!
В къщи си имам една, която отдавна е казала, че тецът е най-големият и приятел.
Аз отдавна съм извън сметката,
За мой величайший ужас! Backstreet Boys - Quit Playing Games
Ей , Хер! Много яко пожелание! Да не забравиш и ти да планираш и да го изживееш! Блусът и лятото. Пък що не и да е безкрайно, въпреки сезоните
пп. Не знаех, че имало по - тъмен ъгъл и от моят
Лелче, аз не планирам таквоз, щото от прекомерна употреба на бира, в мен настъпиха такива физиологични и дизейнерски промени, че блусът става неподходяща форма на творческа изява
Кво знаеш ти за тъмното?!
Ти си жена за сцена!
Под прожекторите!
с констатациите почна ти , ако не си спомняш да ти припомня ... колкото до групата ви на "богоизбраните", дето всичко ви е позволено , бОли ме сапа на мотиката ......"Наздраве" !
Най-мразя да се обяснявам. На твоята болка у сапа на мотиката отговарям с преместване на китката от лявото зад дясното ухо.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тъй, де. На теб маниера ти на забавление е такъв, а на нас с Lelq - онакъв. Няма лошо в това всеки да се докарва във виртуала както му харесва, ама не смятам, че с теб сме си чак толку близки, да та си позволяваш да ни квалифицираш.
Щото, това което е позволено на Юпитер /4i40, Арахната, Безимен, Преци, Грую, Начев и някои други/ не е позволено на бика /majnata/.
Наздраве, чужденеций!
с констатациите почна ти , ако не си спомняш да ти припомня ... колкото до групата ви на "богоизбраните", дето всичко ви е позволено , бОли ме сапа на мотиката ......"Наздраве" !
Амииии - трезвеник?!
Може, ама само в цифров вид
Иначе, ..... аналогово ближем рани и употребяваме. Яко!
че да направим относително поносима
непосилната лекота на битието!
Признавам ти, че потърсих снимка на стария Орфей в лост българиа, че да знаят младите, къде се е раждала ... надеждата!
Не намерих.
Надеждата е хубаво нещо!
Дори яловата.
Аз още тогава си знаех (без капчица колебание), че е ялова.
Такава си и остана.
Кат Чиче търся дива шофьорка за забегване, ма сега веке повече предпочитат заведенията и теца.
Да, няма. а съм виждал снимка на Орфея, дали като картичка ила в списание някое. Има я само отсрещната страна със залата.
Амииии - трезвеник?!
Признавам ти, че потърсих снимка на стария Орфей в лост българиа, че да знаят младите, къде се е раждала ... надеждата!
Не намерих.
Надеждата е хубаво нещо!
Дори яловата.
Такава си и остана.
Кат Чиче търся дива шофьорка за забегване, ма сега веке повече предпочитат заведенията и теца.
Хер , надеждата умира последна! Тоест с човека ! Та, няма как да е ялова!
Ако не си комплектован с въоръжени адашки, може и да се освободя. Предпочитам свеж въздух и мечки в гората. Ма е малко офроуд и не знам дали ще ти допадне или ще се метнеш на парното
Начко, къде изпадна, бе човек. Решихме, че си се поучил от неволите на онова дъртото Чиче и си станал трезвеник. Споко, имаш време докато достигнеш неговата света възраст.
Амииии - трезвеник?!
Не намерих.
Надеждата е хубаво нещо!
Дори яловата.
Такава си и остана.
Феята беше позападнала покрай шума от Цариградско. Беше място за срещи, а не за сбирки. Барът под ресторан Ропотамо пък беше за тежкари пияндета. Разправят, че един от махалата, наследил американска леля, пръснал там към два бона за една вечер. Имаше популярен ресторан в къпалнята *Република* Останали са ми неизличими и неизлечими спомени от там. Синьото стана място за сбирки поради централното място, бирата с картофки и джагите. Там се събираха всякви. Докато Орфея сърбинът го разработи по югославски тертип. Там се зароди градската десница. После Витошка, Кристал и Кравай дръпнаха стилягите, гъзарите и пънкарите. Но Орфея беше първия младежки център, който бодеше очите на секретарите. Отсреща му се провеждаха конгресите на БКП и затваряха достъпа за седмица. Пък и Първо районно беше наблизо.
Старо куче медалист си ти.
Кристал в днешно време снимката съм я правил преди 3- 4 години Младежи пак се събират, както и на шадраваните на Народния
Коментар