Сипете .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве на Кръчмата !
Тва му е убавото на новогодишните банкети, че се разминаваш с жената....Тя сега някъде празнува, а аз си пробвам виното което купих днес..... Няма мрънкане, втора или трета чаша си сипвам....Пека си мръвка и бича вино....Само като се върне ще трябва да ми мери кръвното...... Идилия.....
Има незабравими детски спомени....На Нова година в 9 или 10 клас, се събираме след 12 ч и аз изпивам една бутилка Слънчев удар..Тръгвам си в 4 и един час обикалям града, пиян като кирка....Студ, сняг, лед...Трябва да влезна в норма.....
Ехх, времена...Когато се обичахме, без да се събличаме...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМани, развали ми рахатлъка.
"Живей , дивей...но не забравяй компенсациите....."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУсещам , че ще ходиш с нежелание....
пп Стига наздравици...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУжасТ... замисли ме
Начи, ще ходя аз три, четири дни по банкети и ще се тормозя с ядене, пиене ... и танци, а по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията ще си прави идилия
Наздраве!
пп Стига наздравици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве на Кръчмата !
Тва му е убавото на новогодишните банкети, че се разминаваш с жената....Тя сега някъде празнува, а аз си пробвам виното което купих днес..... Няма мрънкане, втора или трета чаша си сипвам....Пека си мръвка и бича вино....Само като се върне ще трябва да ми мери кръвното...... Идилия.....
Има незабравими детски спомени....На Нова година в 9 или 10 клас, се събираме след 12 ч и аз изпивам една бутилка Слънчев удар..Тръгвам си в 4 и един час обикалям града, пиян като кирка....Студ, сняг, лед...Трябва да влезна в норма.....
Наздраве !
Начи, ще ходя аз три, четири дни по банкети и ще се тормозя с ядене, пиене ... и танци, а по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията ще си прави идилия
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКласика!!! С тая Златна котва се успах на караул да събудя младжана и нямаше кожй да разведе смяната на караулните. Добре чме единия се отлъчи от пост, та ни разбуди. Ееех, мили спомени. Пък със Слънчевия удар ми е първото натряскване къде девети клас кога още не знаех, че сутрин не бива се надига.
Наздраве на Кръчмата !
Наздраве !
Коментар
-
Ай, да ви почерпя и аз едно уиски на бара:
https://www.youtube.com/watch?v=pQJFWhn1R_w
https://www.youtube.com/watch?v=C648sopLG1ILast edited by Trakatrak'; 16.12.2015, 21:40.
Коментар
-
Класика!!! С тая Златна котва се успах на караул да събудя младжана и нямаше кожй да разведе смяната на караулните. Добре чме единия се отлъчи от пост, та ни разбуди. Ееех, мили спомени. Пък със Слънчевия удар ми е първото натряскване къде девети клас кога още не знаех, че сутрин не бива се надига.
Коментар
Коментар