Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
И сладкарница Феята и след това Синьото ,
Амин
Коментар
-
... заслушах се и ... изпълзявам от най-тъмния ъгъл ...
Snowy White ---- Midnight Blues
Наздраве!
Прекрасно лято!
Планирайте и изживейте поне един среднощен блус!
Нежен, обсебващ, протяжен, обречен, живототворен ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кирията до Дивото ще ми дойде малко дълга. Благородно ще отстъпя тази радост на Lelq.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Тц! Едно съм заета, второ адашката е въоръжена
Коментар
-
Е, от един път ли ви стреснаха ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Таа - откъде е сигурна за "проекта" - ума ми не го побира... То са биле проекти, опити, практика, корекции, нови пространствени позиции и така...
За тия "проекти" - откъде ли се черпи информация, защото крайният резултат едва ли дава информация от кога точно датира "проектът"..., а още по-малко пък - КОЙ точно е "проектантът" с най-голямо участие...Не е имало опити и корекции . Изворът тамън е текнал и са го уловили в чешма
Коментар
-
Кирията до Дивото ще ми дойде малко дълга. Благородно ще отстъпя тази радост на Lelq.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъй, тъй.....
А аз едва се крепях под масата....
Нооо, Дъртофан е бил в авангарда на движението на хипитата и протестърите ( по нашенски - хъшовете....дето са протестирали с количеството на бирата изпита против властта...)
Наздраве !
пп Мене ме тряснаха изодзад и колата ще ме напуска.....Мъка ... сега трябва да купувам друга....Разправия със застрахователи, оценки, щети, разправииии....
пп Трябва ми шофьорка да ме закара до вилата ( без преспиване)...Намеци не правя, че сега като се юрнат едни юнаци да предполагат какво искам да напиша....мани, мани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Соцпуберите се събирахме там. С надежда, че животът ще бъде по-хубав заради нас. Разпръснаха ни.
Коментар
-
Добро утро, Кръчма!
Аз тогава още не съм била даже в проектАма съм чувала, че ходели страхотни хора - луди и цветни
и тук там и по някое дете
Шарена и усмихната седмица , Кръчма!
Таа - откъде е сигурна за "проекта" - ума ми не го побира... То са биле проекти, опити, практика, корекции, нови пространствени позиции и така...
За тия "проекти" - откъде ли се черпи информация, защото крайният резултат едва ли дава информация от кога точно датира "проектът"..., а още по-малко пък - КОЙ точно е "проектантът" с най-голямо участие...
Коментар
-
Добре сме..
Мен само ме болят жилите на врата от камшика....Шъ съ оправя.
Наздраве !
пп караш ли колата....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Неделята е малко по-встрани. Орфея е легендарно сладкаре. Там още в края на 70-те се събираха отпред и на гърба ѝ кибици. Преди Кристал и Кравай. Имаше разни осъдителни публикации за това.
Амин
Коментар
-
Тъй, тъй.....
А аз едва се крепях под масата....
Нооо, Дъртофан е бил в авангарда на движението на хипитата и протестърите ( по нашенски - хъшовете....дето са протестирали с количеството на бирата изпита против властта...)
Наздраве !
пп Мене ме тряснаха изодзад и колата ще ме напуска.....Мъка ... сега трябва да купувам друга....Разправия със застрахователи, оценки, щети, разправииии....
пп Трябва ми шофьорка да ме закара до вилата ( без преспиване)...Намеци не правя, че сега като се юрнат едни юнаци да предполагат какво искам да напиша....мани, мани....
Коментар
-
Тенекята са бял кахър. Кажи ти как си, че ще има да те мислим - теб, а и леля също?
Наздраве!
Мен само ме болят жилите на врата от камшика....Шъ съ оправя.
Наздраве !
пп караш ли колата....
Коментар
Коментар