Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеОпс, спирам!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИваноФФ, тез чалъми и стойки ич не ми минават
П.П. Високото ниво е само във въображението ти
Сорка - няма да ме чуеш повече!
Продължавай напредМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеСвалям рязко нивото -> продължавай с пиенето!
- Как съчетаваш умна главица с немислене?
П.П. Високото ниво е само във въображението тиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИваноФФ!
Ма мноо некомфортно си пия питието, кат ти чета коментара.
- Как съчетаваш умна главица с немислене?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИваноФФ!
Ма мноо некомфортно си пия питието, кат ти чета коментара.
Не трябва да се затормозява умната глава с четенето на прекалено умни слова....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАбсолютната свобода е НЕМИСЛЕНЕТО!
- самото мислене те САМО-ограничава, а ако се появи някой по-умен, и те оцикли на нивото на което си, дори съзнателно-болезненото "рязане на рамки" не помага, защото никога не можеш да знаеш къде и колко да режеш... /скороста на поумняване е много по-ниска! и ограничена!/
от тази гледна точка ти си о-свободен напълно - гарантирам ти го!
Ма мноо некомфортно си пия питието, кат ти чета коментара.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе мой да се пуашите бре. Чалгиите ше ги пускам ОТТАТЪК. И онази снимка любовната и нея. И за батька Махно па там. Тука само ЛАКЪРДИИ !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМалиййййй....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩо бре ?
Добре дошел си ... Афкорс ..
Само не зафащай теми за проценти...
И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, дедо!
Смятам да са позиционирам у Кръчмата, докат са налудува екипа на знаещите у тема 30+
Виж, Кръчмата я уважавам, оти тук винаги има едно достойно многоуважително отношение към сека празна чаша!
Морганче за теб! (малко де, недей надига веднага бутилочката)
И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамостоятелното мислене на пълен корем води до усещане за СВОБОДА
- самото мислене те САМО-ограничава, а ако се появи някой по-умен, и те оцикли на нивото на което си, дори съзнателно-болезненото "рязане на рамки" не помага, защото никога не можеш да знаеш къде и колко да режеш... /скороста на поумняване е много по-ниска! и ограничена!/
от тази гледна точка ти си о-свободен напълно - гарантирам ти го!Last edited by iivanoff; 15.05.2013, 11:05.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе и аз съм ПРОСТ, ама не пия. Пък и Колчо неа ме изтрае дълго
Добре дошел си ... Афкорс ..
Само не зафащай теми за проценти...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве дедо!
Смятам да са позиционирам у Кръчмата, докат са налудува екипа на знаещите у тема 30+Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
�
Коментар