IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ща го карам полека, щот имам контузия. Няма да пия ром, а само бяло винци.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      ного ясно ... (не стаай смешен ).. - колчав пъстървник съм изкопал озад в двора .. !!!
      фащаш си я сам (ако до час не заловиш нищо, ш ти фана неколко) и получааш с белото винце пресна рибочка !!!
      Мани, само разваля убавата манджа. Представяш ли си - балканска пъстърва с боза ... извращениье някво са получава.
      Мечо

Коментар

• Шъ съ убядва ли тука или щъ съ убядва тука?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          А бре, в тази кръчма има ли пастърва ???
          ного ясно ... (не стаай смешен ).. - колчав пъстървник съм изкопал озад в двора .. !!!
          фащаш си я сам (ако до час не заловиш нищо, ш ти фана неколко) и получааш с белото винце пресна рибочка !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А бре, в тази кръчма има ли пастърва ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
              Обаче искам да ви кажа, че беше страхотно макар да свърши по никое време гласът ми е паднал (съпричастна със сенната хрема на Човека) и едва гледам днес, но си заслужаваше...мога да го сравня само с концерта на AC DC, нито Мадоница, нито никой друг не ме е изпълвал така с настроение на концерт.

p.p. щях да ви кача едно клипче ама нещо не ми се получава
              Га засвети целия стадион с тилифоните лЕ?

Добър концерт наистина, но общото с концерта на AC/DC е само датата. Няма по-велик концерт до момента в БГ от този на AC/DC. Да ме прощават любителите на Лепа Бренова

Коментар

• Обаче искам да ви кажа, че беше страхотно макар да свърши по никое време гласът ми е паднал (съпричастна със сенната хрема на Човека) и едва гледам днес, но си заслужаваше...мога да го сравня само с концерта на AC DC, нито Мадоница, нито никой друг не ме е изпълвал така с настроение на концерт.

p.p. щях да ви кача едно клипче ама нещо не ми се получава
                Last edited by фръцла ежкова; 15.05.2013, 16:00.
                Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  И ти като Джон-ката Пишат, че му се появила алергия от студ. Хак му е, като не е дошел туканка да мушне едно стограмче!
                  Старопрамен.
                  От студа ли, от пухчетата ли не знам ама се мъчеше човека да довърши концерта.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Купоня ще да е бил велик
                    Баш.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Не'ам глас
                      Купоня ще да е бил велик
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Не'ам глас
                        И ти като Джон-ката Пишат, че му се появила алергия от студ. Хак му е, като не е дошел туканка да мушне едно стограмче!
                        Старопрамен.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Няма как да стане това, защото такова плиткоумие ми е противопоказно! А самодоволното плиткоумие е най-омразната за мен комбинка от хорски к-ва...

- даже искренно се учудвам как никой комплексар не ми е поискал още реално д-во за истинността на предния ми пост
                          Last edited by iivanoff; 15.05.2013, 13:24.
                          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Ся, някой да сипи по един ром на мен и Бенджи! Той нещо изтормозен го раздава след снощния концерт
                            Не'ам глас
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              Опс, спирам!

Сорка - няма да ме чуеш повече!

Продължавай напред
                              Благодаря!

Ако ще викаш "Наздраве", няма проблем да се чуваме!

П.П.Ся, някой да сипи по един ром на мен и Бенджи! Той нещо изтормозен го раздава след снощния концерт
                              Мечо

Коментар

• Друг освен мен в момента има ли във форума, дето да мези пърлени свински уши!
                                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Working...
                                X