If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ного ясно ... (не стаай смешен ).. - колчав пъстървник съм изкопал озад в двора .. !!!
фащаш си я сам (ако до час не заловиш нищо, ш ти фана неколко) и получааш с белото винце пресна рибочка !!!
Мани, само разваля убавата манджа. Представяш ли си - балканска пъстърва с боза ... извращениье някво са получава.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
ного ясно ... (не стаай смешен ).. - колчав пъстървник съм изкопал озад в двора .. !!!
фащаш си я сам (ако до час не заловиш нищо, ш ти фана неколко) и получааш с белото винце пресна рибочка !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Обаче искам да ви кажа, че беше страхотно макар да свърши по никое време гласът ми е паднал (съпричастна със сенната хрема на Човека) и едва гледам днес, но си заслужаваше...мога да го сравня само с концерта на AC DC, нито Мадоница, нито никой друг не ме е изпълвал така с настроение на концерт.
p.p. щях да ви кача едно клипче ама нещо не ми се получава
Га засвети целия стадион с тилифоните лЕ?
Добър концерт наистина, но общото с концерта на AC/DC е само датата. Няма по-велик концерт до момента в БГ от този на AC/DC. Да ме прощават любителите на Лепа Бренова
Обаче искам да ви кажа, че беше страхотно макар да свърши по никое време гласът ми е паднал (съпричастна със сенната хрема на Човека) и едва гледам днес, но си заслужаваше...мога да го сравня само с концерта на AC DC, нито Мадоница, нито никой друг не ме е изпълвал така с настроение на концерт.
p.p. щях да ви кача едно клипче ама нещо не ми се получава
Коментар