If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ам, кво да река, а!? Пет, шест деня съм заета със себе си /доусъвършествувам се/ и като влизам тихо и кротко у Кръчмата - какво виждат ми очите ми!? Праздни бутилки от кока кола, кутии от натурален сок, шише от бузъ и два обърнати компотени буркана ... кофичка от кисело мляко не видях. Не можах да позная Храма
Наздраве, че са ошашках!
И аз така.Що не сме се засичАли ,,,,,не знам .... Наздраве с нещо хубаво
Съкровище, от теб такива скверни слова не съм очаквАл ......
Ам, кво да река, а!? Пет, шест деня съм заета със себе си /доусъвършествувам се/ и като влизам тихо и кротко у Кръчмата - какво виждат ми очите ми!? Праздни бутилки от кока кола, кутии от натурален сок, шише от бузъ и два обърнати компотени буркана ... кофичка от кисело мляко не видях. Не можах да позная Храма
Наздраве, че са ошашках!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Кой ше сипе по едно питие докато прочета новата порция война между фенклубовете на Софарма и КТБ
Аре по едно виски - според желанието на всеки, че тука дето съм вчера щеше да ни удави, днеска е огрял Бате Райко, добре че е кръчмата да намериме подслон и компания! Наздраве!
Некви ахмаци дойдеха у сред нощ да пият у лоби-бара, та се налага да ги разкарвам, че трябва и да се поработва чать-пать
В кварталната ни сладкарница "Пчела" сервитьорката е много яка - ярко-червенокоса с ботуши и пола до пъпа...Пастите й са малко скъпи aма хубави,а и Хайнекена е поносим
Коментар