Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмаше и други ама нещо изчезнахаАз пуснах една тема за да ги подсетя да се мернат насам ама я налазиха троловете и .............
имаше дота читав народ у форума...
ама полека се загубиха ...
живот...
....
А тия глупости за преврат в заведението, ше се напраа, че не съм ге видял...
Да не стане така, че някои разколници ше си пият сокчето на тратуара ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПо едно питие?. В тази кръчма се пита - "По едно шише/бутилка/
!?"
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКогато пиете пеете ли?
Аз като почна пиене пеене плачене падане търкаляне абе пълна програма
като пийна пея ,после спя
човек един бой не може да спретнеhttp://milom.blog.bg/
Коментар
� -
Правилно забелязва дамската част - крантата си е кранта...
Друго е човек да види мощта, да може да се докосне до символът на силата...
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1351877601h.JPG
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСофикс, от няколко дни гледам решителния, здрав бик на аватара ти и си мисля, че китайците са мъдър народ)
А и според мен е така - символиката на обектите има своето значение и това придава и различна посока и сила на енергията, която излъчват...
Сравни твоя с бика пред БФБ
направо си мисля, че има заговор и със скулптора
Не знаете ли, че тоя бик се нарича Росинант и е точно символът, който е бил търсен от организаторите..., т.е. - не всички все още са разчели заложеното послание, за съжаление......."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Софикс, от няколко дни гледам решителния, здрав бик на аватара ти и си мисля, че китайците са мъдър народ)
А и според мен е така - символиката на обектите има своето значение и това придава и различна посока и сила на енергията, която излъчват...
Сравни твоя с бика пред БФБ
направо си мисля, че има заговор и със скулптора
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук пилешка кавърма предлагате ли?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук пилешка кавърма предлагате ли?
Само телешка глава в шкембе остана за мезе..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
�
Коментар